Deadwalker renda Ma cijela igra je jebeni masterpiece, ne pamtim kad sam se zadnji put tolko zabavil uz igru Baš ovo. U igri je baš nekako sve fino dozirano, jedino su likovi čak možda i previše brbljavi. 😃 Ono, moram stati na momente da se završe razgovori kako mi ne bi cutscena koja se triggera na nekom dijelu mape prekinula naglo njihove spike 😃
Deadwalker Veseli me ovaj next-gen, jedva čekam vidjeti sto će jedan Naughty Dog izvesti iduće kroz par godina ako igre već sada ovako izgledaju. Nego… jel se otkrije na kraju tko stalno ostavi frižider otvorenim? 😁 Ako da, bez spojlera 😂
resident_evil Sinoć preko Gameshopa kupio za 321 kn za PS5. Danas bi trebali poslati i nadam se da će mi stići sutra-prekosutra. Ne mogu dočekati. Hype do neba 😁
resident_evil Miro Mislim da je 25 kn GLS. Uzeo sam Medievil i Spiderman obje po 120 kn. MediEvil remaster nisam igrao, a Spidermana sam prešao dva puta ali želim ga u kolekciji.
DarkPunisher Vi koji stavljate ovo pod goty, zanima me kakav je gameplay? Meni je strasno genericno izgledao tih par puta kad sam gledao pa ak neko moze opisat bolje.
Deadwalker DarkPunisher slično mass effectu, s time da i "generično napucavanje" Star Lorda ima svoju mehaniku pa uz dodatne abilityje gg to bude.
wooddiebone Kolko sam skužio, Star Lord je beskoristan sam po sebi i ne radi nikakav damage skoro. Poanta je da koristiš tim kao abilitye koji zapravo rade korisne stvari. Zanimljiv koncept i jako me zanima kak funkcionira iz prve ruke.
weky Ima i Star Lord svoje jake abilitije + elementarne napade koji daju status effect. U biti si koordinator borbe jer nijedan base damage nije jak.
Flipper Kako sam u reci napisao - sve, baš sve je zanimljivo zbog kemije, humora i kohezije likova. Pa čak i borba koja zna biti već na kraju malo monotona, ali opet je gušt zbog svih likova. Star Lord ima svoju pljucu koja radi (uglavnom) elementarnu štetu i stagger i svaki lik ima još svojih par specijalki. Sve jako fino funkcionira. Kao što sam rekao ranije - ovoj igri su traileri samo odmogli. Očekuje vas uglavnom dosta zabave i stvarno super igra.
wooddiebone Super mi je da su odlučili iskoristit Star Lordove elemental pljuce iz stripova. U filmovima je to skroz ignorirano.