Manje od 2h igranja pfffffff
Steam Deck
Ovisi kakve igre igraš i na kojem framerateu. Indie naslovi idu do 6h autonomije.
Nice, nema potrebe instalirati Windows.
PC je točan naziv
personal computer
portable console
Politički corektno kuzis.
- Uređivano
U biti i je konzola, služi samo za igranje i prijenosnu multimediju. Nitko na njemu nebu pokretao autocad, v ray, excel i sl.
- Uređivano
mobiteli su imali windowse pa nisu PC
Linux imaš na televizorima pa to opet nije PC
How is the Steam Deck as a desktop PC?
I know, nategnuta namjena poput igranja Total Wara na iPhoneu, no tehnički je PC.
Nebitno što je tehnički, ono što je bitno za što će ljudi koristiti taj uređaj. Praktično samo za igranje. Za sve ostalo tu im je i tak mobitel u pokretu. Za arhitekture, video obradu, programiranje, excel proračune i sl. će koristiti desktop.
Slažem se, tehnički je i PS3 računalo kad na njega možeš staviti Linux. Jbt pa i 3DS ima negdje neki port Windows XP
- Uređivano
Sterlok mislio sam i jedno i drugo, uredaj je modularan u tom kontekstu, dolazi sa uputama za rastavljanje ako se ne varam, za prckanje po njemu. Imas out of the box podrsku za visestruke OSove. Ne radi se ovdje o breakanju i tweakovima kako bi natjerao da nesto radi. Konceptom je ovo handheld PC, ne konzola.
Tvoji primjeri su generaliziranje i iskljucivi.
Imas docking station za ovo, fino stavis u dock, prikopcas na vanjski ekran i imas zamjenu za laptop.
Na Decku možeš sve što i na desktop PC-u i tu svaka rasprava završava.
Znam za to...to može i moja Motorola, pravi PC nema kaj