Kupio i ja, kao ljubitelj auto utrka očigledno sam morao.
Odmah mogu napisati da je forza bolja od motorfesta u apsolutno svemu. Motorfest je kopija koja ima daleko lošiji model vožnje i daleko manje sadržaja.
Igra je super, i kao arkada je definitvno broj 1 kao što je gt broj 1 kod simulacija.
Jako ugodno me iznenadila opcija zvuka, gdje je po defaultu preglasna glazba, ali postoje predefinirane opcije gdje se može staviti da dominira zvuk automobila ali i obrnuto.
Mane za sada su, da je gotovo u samom početku previše izbora za svakog igrača, iskreno se gubim u svom to sadržaju i nemam pojma što igrati ( pretpostavljam da su razlog godine dodavanja sadržaja i široka mogućnost opcija za samog igrača ). Također gps Anna ne radi kako treba kada postavim da mi automatski zadaje putanje za sljedecim sadrzajem: npr kaže mi da je stavila gps putanju za nastavak storija a na gps nije ništa označeno.
Također ne sviđa mi se što je svaka instrument ploča u automobilima za UK tržište, dakle u svakom vozilu su samo MPH oznake, iako se digitalno može prebaciti i na KMH.
Isto tako nije mi fora što možeš osvojiti/kupiti više puta isti atomobil, i kada znamo da ima preko 900 vozila, da samo neke dupliciramo u meniju moja vozila je totalni kaos.