Tuhy Ovo kupujem na disku. Perjanica Xboxa sa PS5 coverom se jednostavno mora imat fizički. Dobro će stajat uz nove Gearse 😎
Tuhy Da mi je drago što tih par kvalitetnih XBox igara dolazi na plejku i da ću to podržat kupnjom fizikalije?
Genesis https://www.pushsquare.com/news/2025/03/forza-horizon-5-will-require-a-microsoft-account-to-play-on-ps5-raising-preservation-problems?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR28DfPPPsyhQtgCyrI7VbdP3QFjtFvqI5kWV5Idjdk5TsJOjo0-faAh8r0_aem_pTyQVXDrXu1SMc65z7r2MQ oho…bas me zanima hoce li bit drame kao za psn
StarFox_N Genesis Ovdje na forumu neće jer nas zaboli ona stvar. Sretni smo što Xbox igre dolaze na PS i s guštom ću napraviti account.
doctorfreak Tuhy Jel ima smisla taj premium uopce? Jer i mene vuče igra…ali mi je motorfest jako brzo dosadio…pa neznam ni sam
Tuhy doctorfreak Jel ima smisla taj premium uopce? A dva jako velika DLC-a su u tome, pa sam zato uzel.
Miro doctorfreak Kao sto sam rekao Tuhyu ako mislis igrati odma premium dobijes dlc dobijes aute dobijes svasta. Ja san igru dobio free na gamepassu ali san isto uzeo ovaj premium dio jer je igra tako dobra
Zero Pretpostavljam da je isto kao i u F4H, hrpa auta i sadržaja je zapravo otišla na/kroz DLC-e. Zato i jesam uzeo ultimate izdanje tamo.