foggy Icek to se igra jedino ako je f2p Fap 2 Play? 😃 Tzereen Ja ću ovo. Danas je došlo. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.android_googleplay.nierspww&hl=en_US&gl=hr Daj se nemoj sramotit, ti bar imas doma konzole. Aha da, ovo je topic srama 😃
Tzereen foggy ne mogu, ovo je NieR. Da mi naprave angry bird ili candy crush klon s NieR skinovima, i to bi igrao.
foggy Tzereen Naravno, kad si šonjo. Jos ce bit da ti i Tsushima valja. Da je bilo ove ankete kad sam ga igrao, stavio bi njega da me sram da ga igram. Ajbo, odo igrat
foggy Tzereen nadam se da će Ghost of Ikishima dobit ovdje napokon normalnu ocjenu - 90 Tako je, 90 ispod nule.
eraserhead Igram totalno zbugano smeće od igre Flatout 4, igra je krš i lom, fizike akoro i nema. Plus još je trofej za kupit sva auta na zadnjem pachu zbugan pa sam mora spustit digitalnu igru na 1.0 i svaki put kad uđem u igru moram cancelat Download 🤣🤣🤣. Uglavnom pomalo me sram koliko je smeće igra 😂.
Shooter Igram se sa živcima cile familije, računa li se to? A od igara ništa trenutno, nisam još ni prokleti Days Gone završija.