foggy Mislim da maverick ne misli tako globalno, nego spominje to što je nekak najrazvikanije, a realno je jedno veliko mnjeh.
I opet dolazimo do istog problema. Nekada je potrebno uložiti truda u to da se pronađe što je najbolje. Pa i Justin Bieber je najrazvikaniji. Fortnite je razvikan. Spy Kids je bio prokleto razvikan. Popularno ne znači kvalitetno i bile to igre, filmovi ili knjige i glazba, dobit ćeš onoliko koliko i sam uložiš truda.
Šta je s ove slike mega kvalitetno? Da skinem 2-3 baš ono udarna
Uncut Gems je najbolja Sandlerova uloga. Lighthouse nije za svakoga, ali ubij me ako nije jedan od najbolje odglumljenih i uvrnutih filmova ovoga stoljeća. Ex Machina je izvanredan znanstveno-fantastični film. Hereditary i Midsommar nisam gledao, ali gotovo su univerzalno hvaljeni.
maverick Cak i akcijski film mora imati barem koliko toliko dobru skriptu i pisanje, a neki od tih filmova su paljenje mozdanih vijuga.
Ja se s time slažem. Ne mora biti neka luda radnja, ali treba biti konzistentna. Tako da eto. Edge of Tomorrow. U novim Nemogućim misijama čak i pisanje hvale. John Wick ima vrlo pristojno pisanje. Looper sam pogledao prije par dana, odlično napisan film koji točno zna do koje mjere ići sa svojim SF elementima. Pogledao sam i Oblivion koji je vrlo dobar SF s odličnom akcijom. I to mi je doslovno sada palo na pamet, bez pretjeranog razmišljanja.
Ako ce ti biti lakse problem je u meni, ali ti isto tako napisi koji su to toliko kvalitetni filmovi kao primjer i da paririaju jednom Deer Hunteru, Godfather-u, Kurosawinim uradcima, Leone-ovim, Taxi Driveru itd itd...
Arrival. Blade runner 2049. Manchester by the Sea. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Ponovno, bacam ovako napamet filmove koji su me se jako dojmili. Iako mi je apsurdno da očekuješ da svaki film bude u istom rangu kao neki od najboljih svih vremena koji su izašli u različitim periodima.
Sto sam novijeg datuma pogledao, a da je bas drugacije i da je gluma, atmosfera i sve na visini je Lighthouse.
Onda pogledaš tko je scenarist i redatelj. Vidjet ćeš da Eggers radi dobar posao. Odvest će te na VVitch. Pa ćeš vidjeti da priprema vikinški film. Pa onda pogledaš po internetu tko je sličan redatelj.
Svi žele sve servirano na pladnju i onda se žale na ono što dobiju. Za sve je potrebno barem malo truda pa tako i za pronalazak filmova.
wooddiebone Ja osobno mislim da nije istina da su bili bolji.
Jer nisu. Niti su danas bolji filmovi. Stilovi su se mijenjali, a kvaliteta je ostala konzistentna i uvijek će biti i loših i dobrih filmova.