wooddiebone Ako nešto mogu zaključiti iz dvominutnog gameplay trailera onda je to grafički izgled igre.
Govoriti da su iste je opet apsurd kad vec nebo i oblaci izgledaju svjetlosnu godinu bolje. Znaci nisi ni analizirao trajler, samo si opalio ko iz topa.
a uz to djele i puno mehanika.
Kao npr? Da se mozes popeti na svaki objekt? Ici prakticki od pocetka gdje ti srce hoce?
Da mozes baratati fizikom kao u botw? Da je okolis interaktivan kao slucaj da mozes zapaliti travu, gurati/pomicati kamenje, praviti ogromne grude u snjegu, balonima manipulirati vatrenim bacvama i slicnim objektima, nasjeci drvo ispaliti u protivnika, manipulirati vodom i masu drugih stvari i sve to u svrhu borbe ili traversanja?
Nista od toga ne mozes. Hzd je jedna open world igra koja se oslanja na storytelling, zakljucavanje area u igri just beacuse, grafiku i traljav combat, klasika zanra i nicim ne odudara od ostatka igara istog.
Naravno da obje igre djele neke mehanike, to djele sve igre na planeti.
Subjektivno misljenje ti moze biti, ali ono je krivo dokle god napises samo iste su ili ova/ona je bolja, a nisi dao Argumente zasto je tako. I to bi bilo u redu da si napisao jednom, dva puta pa i tri, ali ne 303.
Bar što se softvera tiče.
Botw i Odyssey su bas hvaljeni zbog inovacija, ali ti to ne bi znao naravno.
Navedi mi cime to Sony i M inoviraju u svojim igrama.
Ne vidim zašto bi morao išta dobivati da bi imao mišljenje o nečem i iznesao ga u raspravi.
Ako ti mislis da je raspravljanje pisati jedno te isto u uvjek slicnim temama i nedati apsolutno nikakve Argumente za to onda super. Sam si rekao da je misljenje kao supak, sjeti se toga.
Jedino sa Nintendom, Sonyem i Fromsoft igrama uvijek moram pazit da moje mišljenje ne bi slučajno nekog triggeralo
Ti ocito ne vidis ako nekoga triggera i zasto ga triggera, a ja cu ti reci i zasto jer ocito ne ulazi u glavu, zato jer nastupas uvjek ma isti nacin, baratas sa nula Argumenata i ocito ima poriv blatiti iste prvom prilikom bez da si, kao u slucaj From igara, i presao neke od njih. Prije nego sto kazes da si presao npr Sekiro, bez ljutne, reci cu ti da ti ne vjerujem.
Svoje pametovanje iz politickih i corona tema si samo prebacio u gaming. Ono tamo nije bila rasprava nego vase preseravanje, a ovo ovdje i u ostalim gaming temama se isto tako nicim ne razlikuje.
Toliko od mene do daljnjega sto se tice tebe i jos nekolicine jer nije vrijedno niti truda niti vremena posto sam uvjeren da ce se nastaviti po starome.
Icek ne moram. Najbolje bi bilo da se nastavi toksicnost koja vlada po temama.
Nis ne valja, ps5 nema igara (iako ima vise nego ps4 u istom periodu) gamepass kome to treba?! - sigurno ne hc gamerima, nintendo pravi igre za djecu, vidi Elden Ringa sto je ruzna grafika i ista igra kao dark souls jer to znamo i vec smo ju zaigrali itd itd.
Treba ih pustiti da pisu jedna te ista sranja, u pravu si.
Fico smiriti cu se i kao sto sam rekao ignorirati ubuduce sve sto ima veze sa nekoliko clanova.