Kolko ja znam neće biti skupljanja familiara/''pokemona'' u nastavku.
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
Ovo bi htio jako zaigrati, no nisam igrao prvi dio. Ne znam nastavlja li se priča dalje i ima li jakih poveznica?
Ne nastavlja se priča, bit će nekih poveznica no možeš bez brige igrati dvojku bez da si odigrao prvi dio. No, ako si u mogućnosti preporučam da odigraš prvi Ni No Kuni.
Kolko ja znam neće biti skupljanja familiara/''pokemona'' u nastavku.Tog sam se bojao jer oni malecki šta te prate će biti nešto kao da igram Pikmin. Ali mi se čini da protivnici izgledaju opasnije nego u jedinici. Igra izgleda prekrasno i još ako priča bude dobra to je to.
Još kad bi prvi NnK bio u paketu kao HD Remaster, bilo bi super. Da mogu odigrati oni koji su propustili prvi.
Još kad bi prvi NnK bio u paketu kao HD Remaster, bilo bi super. Da mogu odigrati oni koji su propustili prvi.Pa što jedinica - PS3 igra - nije bila u HD-u?
Pardon...(4K) Remaster, zanemari HD.
Stvarno bi napravili brutalan potez da stave digitalni remaster u baren collectors edition... TheGameCollection šalje velika izdanja kod nas, na njihovoj stranici je 139 funti Kings Edition..
Nekako sumnjam da će se to desiti, koliko god da bi to super bilo.
A neće, ionako je već poznat materijal koji će se nalazit unutar posebnih edicija. A u Ni No i nemaju šta remasterirat, ima taj cartoonish stil, nema je smisla nit potrebe dirat, a PS4 nema BC da mogu nudit digitalni original uz igru.
https://www.youtube.com/watch?v=KOWqVbGoT70
https://www.youtube.com/watch?v=YlxokhEoFfg
Kad dođe ovo, pa Rainbow Skies... eeeeeee :)
Ovaj King edition bolesno izgleda.
Meni je ovo preorderano mjesec i pol dana. Nacekavam ga se vec predugo :)
Uskoro se spremam i na prvi ni no kuni prec kao predigru
A rainbow skies ko da nece nikad ni izac. Bas sam platinirao moon prije mjesec dana i to je bio cisti sex :)
(Vjerojatno sam već nešto nasrao o ovoj igri u temi, a neda mi se pregledavati topic. Isprike ako se ponavljam.)
Nisam nešto pretjerano zagrijan za ovu igru jer prvi NNK nisam volio, na što se postavlja pitanje zašto sam ju uopće platinirao i zašto ne prodam tu igru, ali dobro sad.
Tri najveća problema jedinice IMO:
1. igra ima samo 3 lika, a samo glavni lik je dobro napisan
2. nevjerojatno glupi sistem borbe, AI party membera te općeniti clusterfuck nakon što se priključe lopov i ženska (dok sam igrao samo sa Oliverom bilo je čak i OK)
3. iritantna krtica
Koliko sam vidio po gameplay filmićima na JuTjubu, i ovdje imamo neko iritatno biće (i čudan voice acting), ali borba u svakom slučaju izgleda puno bolje. Nadam se da to nije samo početni dojam, već nešto što će biti dobro izvedeno i u praksi. Što se priče tiče, ne treba mi nešto ekstra; samo neka je šareno i veselo i ja hepi.
Srećom pa izlazi na PC-u. Nadam se da neće igra biti prevelika (30+ GB) jer mi se neće dati skidati. Prvi NNK je bio prevelik. Vjerojatno je bilo tu i garbage fajlova, ali to je za neku drugu temu.
Meni je prvi ok, ode je prednaručen Kings Edition sa TGCa 139 funti.
Maka san preorder sa TGCa potvrdeno je da ce Sancta Domenica imati Kings Edition po cijeni 1099,99'
Čujem da je igra odgođena za ožujak dvjastreći.
Čujem da je igra odgođena za ožujak dvjastreći.Ma jebi se.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Probao sam, ali mi je premali.
Ali zbilja, internet je pun tih komentara o kašnjenju.
Nisi u toku.
Ni mene to ne veseli, ali što se može?
Odgoda ne smeta, moze samo koristiti igri.
Ma naravno, bolje to nego da zavrsavaju patchevima igru.
Ali zasto.........
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Iskreno, priželjkivao sam ovo.
Ionako su za moj gušt previše natrpani cijeli prvi i početak drugog mjeseca 2018.-e. Baš gledam malo. Uberi bolesti. Novi Digimon Cyber Sleuth bi trebao biti dobar, Lost Sphear isto tako (to će baš biti kratka slatka JRPG avantura da se smirimo), još ćeš se na miru moći posvetiti Dragon Ball FighterZ-u i Monster Hunter Worldu (koji bi trebao biti epski, po svemu sudeći). To je samo taj prvi, a onda još početkom drugoga Shadow of the Colosuss remake, to će uzeti i odigrati po tko zna koji put već svatko tko drži do sebe. Pa još ove tipa Secret of Mana, pa i Bayonette za Switch (boktemazo) i Metal Gear Survive (za sve one koji ne drže do sebe). I to samo pričam o ovim najavljenim, di su ove ostale nenajavljene pizdarije i indie šeme. Bolesna vremena, braćo.
I naravno, mislija san da je bar treći skroz čist za Ni no Kuni II, ali kurac. Yakuza 6 - 20.3. :'D
Ma uzas. Netko je napisao da smo butthurt. E bome jesam.
Gunnerova je reakcija onako prirodna protestna.
Evo novi trailer:
https://youtu.be/ESsbvA2bcoI
Ja sam ionak tek na 18h prvog ni no kunija
Iskreno, priželjkivao sam ovo.Potpis
DB FighterZ je nakon zadnjeg leaka (Goku Black ) manje vise zagarantiran day 1. Novi nastavak Digimona je takodjer u igri za day 1, jer prosli mi je bio vrhunski.
Moram priznat da me i Monster Hunter poceo poprilicno zanimate nakon par pregleda videa iz bete. Neznam nista o njoj sto se detalja tice niti sam igrao neki nastavak, ali definitvno izgleda zabavno i zanimljivo :)
Tako da eto, nekima nazalost odgoda ne pase, meni zato jako dobro dosla...
Soul :
Molim te preporuku. Koje digimone si igrao?
Sad je cyber sleuth na storu na akciji i cijelo vrijeme si dumam bi nebi.
Soul :Bas te, 100 % rijesio.
Molim te preporuku. Koje digimone si igrao?
Sad je cyber sleuth na storu na akciji i cijelo vrijeme si dumam bi nebi.
Cuj ako volis Digimone, JRPG na poteze, skupljanje i slaganje postave, te sam taj anime art same igre, nemas se sta premisljat. 70-100h igre imas bez beda u njoj :)
ajmo sad teoretski, vjerojatno su odgodili jer je prvi mjesec prepun igara.
E sad zamislimo da krajem 3 mjesec najave i dragon quest xi haha. Budu opet odgodili da "poliraju".
Twist: nismo mi te srece da bude Dragon quest u 3 mjesecu. Jblo ih lokaliziranje na 6 jezika...
Ako vam je do Pokemona na PlayStationu, igrajte World of Final Fantasy.
Đizs.
Ako vam je do Pokemona na PlayStationu, igrajte World of Final Fantasy.Osim kaj u dvojci nema vise familiara
Đizs.
S obzirom kakav je bio Artificial ''Intelligence'' party membera u jedinici, i bolje.Ako vam je do Pokemona na PlayStationu, igrajte World of Final Fantasy.Osim kaj u dvojci nema vise familiara
Đizs.
Slazem se. Igram na easy ali bi svejedno joystick polomio.
Ne mogu. Jednostavno ne mo--...
https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=LljQQlf3BQg
Enter the Anime, indeed. Ovo je kao Ghiblijev Best of. ;D
Malo gameplaya.
Više na linkovima: https://gematsu.com/2017/12/ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom-behind-scenes-trailer-screenshots
https://www.dualshockers.com/ni-no-kuni-2-screenshots-art/
Evo vam i mukte wallpaper.
Stvarno lijepo izgleda.
Nadam se da će moja kanta to solidno vrtiti.
Treba ovakve postove stavljat. Da sto vise ljudi privucemo na ovakav tip igara ali nakon toliko videa bojim se da sam.previse vidio.
Odlicannje video btw ali moram odoljet buducim videima. Jos 2 i pol mjeseca....
Veigue najmanji problem je umjetnicki izricaj... Uzivajte! Preskacem u troskoku!
#ViperNijeSam
#ChonoIstoNijeGamer
Znao sam da ti je i viper89 brat :
Chono mrzi svemirsku djecu jednakim žarom kojim viper mrzi indijance