Kolko ja znam neće biti skupljanja familiara/''pokemona'' u nastavku.
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
Ovo bi htio jako zaigrati, no nisam igrao prvi dio. Ne znam nastavlja li se priča dalje i ima li jakih poveznica?
Ne nastavlja se priča, bit će nekih poveznica no možeš bez brige igrati dvojku bez da si odigrao prvi dio. No, ako si u mogućnosti preporučam da odigraš prvi Ni No Kuni.
Kolko ja znam neće biti skupljanja familiara/''pokemona'' u nastavku.Tog sam se bojao jer oni malecki šta te prate će biti nešto kao da igram Pikmin. Ali mi se čini da protivnici izgledaju opasnije nego u jedinici. Igra izgleda prekrasno i još ako priča bude dobra to je to.
Još kad bi prvi NnK bio u paketu kao HD Remaster, bilo bi super. Da mogu odigrati oni koji su propustili prvi.
Još kad bi prvi NnK bio u paketu kao HD Remaster, bilo bi super. Da mogu odigrati oni koji su propustili prvi.Pa što jedinica - PS3 igra - nije bila u HD-u?
Pardon...(4K) Remaster, zanemari HD.
Stvarno bi napravili brutalan potez da stave digitalni remaster u baren collectors edition... TheGameCollection šalje velika izdanja kod nas, na njihovoj stranici je 139 funti Kings Edition..
Nekako sumnjam da će se to desiti, koliko god da bi to super bilo.
A neće, ionako je već poznat materijal koji će se nalazit unutar posebnih edicija. A u Ni No i nemaju šta remasterirat, ima taj cartoonish stil, nema je smisla nit potrebe dirat, a PS4 nema BC da mogu nudit digitalni original uz igru.
https://www.youtube.com/watch?v=KOWqVbGoT70
https://www.youtube.com/watch?v=YlxokhEoFfg
Kad dođe ovo, pa Rainbow Skies... eeeeeee :)
Ovaj King edition bolesno izgleda.
Meni je ovo preorderano mjesec i pol dana. Nacekavam ga se vec predugo :)
Uskoro se spremam i na prvi ni no kuni prec kao predigru
A rainbow skies ko da nece nikad ni izac. Bas sam platinirao moon prije mjesec dana i to je bio cisti sex :)
(Vjerojatno sam već nešto nasrao o ovoj igri u temi, a neda mi se pregledavati topic. Isprike ako se ponavljam.)
Nisam nešto pretjerano zagrijan za ovu igru jer prvi NNK nisam volio, na što se postavlja pitanje zašto sam ju uopće platinirao i zašto ne prodam tu igru, ali dobro sad.
Tri najveća problema jedinice IMO:
1. igra ima samo 3 lika, a samo glavni lik je dobro napisan
2. nevjerojatno glupi sistem borbe, AI party membera te općeniti clusterfuck nakon što se priključe lopov i ženska (dok sam igrao samo sa Oliverom bilo je čak i OK)
3. iritantna krtica
Koliko sam vidio po gameplay filmićima na JuTjubu, i ovdje imamo neko iritatno biće (i čudan voice acting), ali borba u svakom slučaju izgleda puno bolje. Nadam se da to nije samo početni dojam, već nešto što će biti dobro izvedeno i u praksi. Što se priče tiče, ne treba mi nešto ekstra; samo neka je šareno i veselo i ja hepi.
Srećom pa izlazi na PC-u. Nadam se da neće igra biti prevelika (30+ GB) jer mi se neće dati skidati. Prvi NNK je bio prevelik. Vjerojatno je bilo tu i garbage fajlova, ali to je za neku drugu temu.
Meni je prvi ok, ode je prednaručen Kings Edition sa TGCa 139 funti.
Maka san preorder sa TGCa potvrdeno je da ce Sancta Domenica imati Kings Edition po cijeni 1099,99'
Čujem da je igra odgođena za ožujak dvjastreći.
Čujem da je igra odgođena za ožujak dvjastreći.Ma jebi se.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Probao sam, ali mi je premali.
Ali zbilja, internet je pun tih komentara o kašnjenju.
Nisi u toku.
Ni mene to ne veseli, ali što se može?
Odgoda ne smeta, moze samo koristiti igri.