Hahahahahaha zakon rasprave
Bome nitko se nikom nije javljao, svi smo igrali haha, ja sam na 85h igre. Imam još dovršit neke trofeje i pregazio sam igru.
Za pare samo taintede odradit, jer daju po 10k kasnije. Na oko 400k para sejv, prodat sve, kad skoči trofej samo load. Ja sam tako.
Nekako sam uspio skupit samo 1200 green and blue orbova, a 2k je za trofej. Ima fora da se boss-evi mogu ponavljat (4 glavna) pa mislim da ću tak nekak skupljat, znam da neki bacaju one gromade koje razbijete pa padaju orbovi. I zadnji boss, koji ionak sluzi za grind jer će trebat za zadnji dream door pa ću spojit to sve nekak.
Kingdom mi je 99% done, sve na zadnjem levelu, sve researchano. Skirmish - još 5 komada. Nisam ni skuzio da je za trofej 50 RAZLICITIH skirmisha. Jučer sam ganjao al još 5 imam. Koji kaos, malo mi je debilan postao sad kad ga moram forsat.
Meni je sam kraj igre wow, priča mi je mlaka kroz igru bila al kraj mi je baš bio dobar, mračan.
Meni ovo nije GOTY, ali je 8/10 svakako. Čak i 9/10 jer je old skul u dosta toga.