Nadan se da se varan ali ovo smrdi na govno ko FF15, previše promjena i za moj gušt na gore...
Da znan da se CE izdanje neče rasprodati nebi sigurno odma uzeo...
Čemu te jebene firme minjaju ono što valja, FF15 je gurnuo u dno dna FF serijal, evo zadnje mi na pamet pada Destiny 2 koje je prominuo sve i zasrao sve.
Ova igra je imala vrhunsku grafiku odličnu priču i klasičnu borbu vratila nas je u mladost, ovo sad izgleda lipo ali niti blizu kao prvi dio borba je koliko vidin akcijsko govno a pokemona nema...
Stvarno se nadam da san u krivu
Kako je neko pojeo svoje govno (i smeČe)...uh, jes' mi drago
A što iman isti govno, borba je akcijska i nema taktiziranja nego level up, previše je kaotično da bi ti blocka i izbjegava udrace, svodi se na kocka kocka kocka dok mač nije na 100% i imaš MP i onda opališ specijalni napad i to na jačim neprijateljima na slabijima pregaziš ih odma.
Nije smeče ko FF15 ali nije ni razrađena ko u Tales ili Ys.
Lipo san reka igra nema nikakve veze sa Ni No Kuni 1 i to se vidilo iz avijona i tako je ispalo ali ti si odigra 1 rpg u životu pa nemoreš ni raditi nek usporedbe jer kad odigraš 1 svaki drugi ti je dobar.
Da se igra od početka zvala drugačije recimo Tuhy i PowerPyx: Rise of Trophy King ja bi reka ovo moran igrati super se čini, ali ako dadeš isto ime a sve promineš e onda raste zabrinutost...ali opet sad da objašnjavam FF i Suikoden i sve ostale dragulje čija si imena pročita a nemaš pojma što je to tribalo bi mi misec dana...
Kad se otključala gradnja kraljevstva i krenuli side questovi onda je sve krenulo na bolje i onda san u svojoj glavi posložija da igran nešto drugo a ne ni no kuni 1 i sve je kliknulo.
Skupljanje civila je isto ko u Suikodenu, side questova ko u prići preko 170, skirmish, gradnja kraljevstva u kojem razvijaš sve i svašta i to je posebna droga, napokon rpg u kojem imaš sve ko što smo imali na ps1...
Ja kupin igru Tuhy pa igran pa seren ako triba ti gledaš slike i kometiraš zato si i skratija ime iz Tuheljski gamer u samo Tuhy vidiš i ti da nema smisla...