wooddiebone Možda nešto s tvojim palčevima nije u redu. Evo baš sam probao. Stavim gamepad u ruku i palčevi sami padaju na gljive. Da je lijeva gljiva gore, morao bih dizati lijevi palac. Meni ovako super. Samo zbog gamepa da mi je uvijek bila odbojna microsoft konzola.

Tzereen Da li ti je draže čučati ili ležati? Doslovno je tako sa razlikom između ta dva kontrolera. Nije ugodno držati palce u takvom položaju.

Ma dajte, nema bolje pozicije za palceve od Sonijevih analoga, odnosno gljiva.
    Dizanje palca bi mi izazvalo grc u ruci, jer je potpuno neprirodno naprezati prst ka gore.
    Sto neko rece, prsti mi se prirodno spuste na gljive, ne osetim nikakav napor.

Sto se tice teksta, imam osecaj da je autor placen vakcinisanim dolarima.
    Nista posebno kutija nije napravila sem velikih obecanja i gamepasa, koji jeste dobra ideja ali i dalje siromasno realizovana.
    Mozda je to temelj neke dominacije u buducnosti, mada ne verujem da ce Soni ostati u stanju neaktivnosti. Uopste me nisu ubedili da se prebacim na xbox.
    Mnogo pricaju, obecavaju, sepure se, ali da sutiraju Soni kao mrtvu kobilu 😅 Da se ne zajebavamo, na osnovu dosadasnjih rezultata kobila vodi za citav krug.

Zašto vam je bitno tko vodi? Utakmica? LOL

Ovako većina ljudi drži kontroler:

Simetrični dizajn može biti bolji, ali to se događa u vrlo malim postotcima gdje pojedinci imaju abnormalno velike ruke:

1 / 2

U svakom slučaju, većina ljudi nakon dužeg korištenja oba kontrolera preferira ona koji ima asimetrično postavljene gljive i to nema nikakve veze s tim kaj je tebi, njemu, njoj ili nekom drugom bolji simetrični položaj gljiva.
    To je jednostavno tako.

Imaju gamepass. Bravo, plus.

Imaju i više nego solidnu konzolu, kak je i PS5.

Imaju igre? Imaju, pardon na izrazu, goli kurac od igara koje ionako trenutno mogu igrat i na Playstationu + kaj na PS5 imam neke koje nema na Boxu.

Imaju najave za ko zna koje vremensko razdoblje. Bravo, plus... Ima i Sony par exkluziva u najavi.

Sa čime oni gaze tu mrtvu kobilu od Sonya?

Rekao bih marketingom, ali i to bi bila greska.
      Pre nekim naopakim PR-m, koji je poput kontrasa u skoli, koji tako pokusava da bude kul.

Sto se tice analoga, tvrdim da je Sonijev raspored bolji, ali konacan sud svako mora dati na osnovu pojedinacnog iskustva.
      Drugim recima, ne mogu neciji dugi aristokratski prsti da se uporedjuju sa baustela lopatarkama ili Homer Simpson cevapima.

wooddiebone gdje pojedinci imaju abnormalno velike ruke

Ovo ću shvatit kao osobnu uvredu, moje ruke nisu abnormalne, samo bi mi prirodni položaj bio kad bi gljiva bila gdje su start i select tipke, ali vjerujem da će mi nintendo jednog dana ispunit želju 😃

Ma urlam na ovo isuse.

Sam Sony je rekao da im je plan bio uvođenje asimetričnih gljiva jer je objektivno bolje, ali su odustali jer bi fanboji digli tolku buku da im se ne isplati.

Svaki put kad probam o nečem kvalitetno i argumentirano raspravit zaboravim da je Sony Defense Force tu da iskorjeni svaku, pa i najmanju mogućnost da je neka druga firma osim Sonya imala dobru ideju.

Giphy - Jim Carrey Alrighty Then GIF by Ace Ventura

Meni je super i Xboxov i PS-ov kontroler, stvarno ne vidim (osjetim) razliku nakon par minuta kad se zadubim u ekran.

Ja sam se preporodio kad sam probao gamepad X360. Prvo jer je bio vidno kvalitetnije izrade i plastike, a zbog oblika i veličine je bolje ležao u rukama i drugo jer je lijevi analog gore desno što mi je nakon valjda 10+ godina igranja na PS kontrolerima bolje pasalo isti dan kad sam probao. Da PS nudi skuplje DS-ove s takvom pozicijom analoga kupio bi iste sekunde.

Jedino je kod Xboxa lame ovo s baterijama, nadam se da sad imaju pravu bateriju internu koja se puni.

buz
          eee ima i to svoje čari.
          Nisi nikad zamišljao da puniš sačmaricu kad si reloadao kontroler?

wooddiebone Ne 😄 Imam za X360 kontroler one punjive koje dugo drže, ali draže mi je kad ga punim on the go. Ali što se kvalitete tiče je odličan i pašu mi takve gljive. A i Sonyeve mi pašu, na njih sam i navikao zadnjih 20+ godina.

buz

NE.
            Još nisu i to smeta, koriste klasik AA baterije.
            Možeš jedino uštekati direkt u konzolu i koristiti kontroler bez baterija.
            U svakom slučaju tu zaostaju.

E da to sam zaboravio. Kolko god baterija kod PS kontrolera nakon nekog vremena oslabila, opet mi je taj sistem bolji od ovoga kod Xbox-a gdje se moram jebat s raznim baterijama ili kupovat onaj njihov charge kit koji je bio 200-300 kn koliko se sjecam. Jedini minus kod Xbox kontrolera.