Lako tako pisat dok je Master banan. Odbanajte čovjeka da vidimo što ima za reći.

Ako pratite društvene mreže, onda znate da se trenutno vodi hajka protiv Jim Ryana. Pokrenuli su je najveći PlayStation fenboji koji zazivaju njegov odlazak. Razloga je nekoliko:

Okorjelim PS fanovima smeta što neke PS ekskluzive dolaze na PC. Takav trend će se nastaviti i dalje. Da, PS ekskluzive dolazit će na PC i to je, realno, jako dobra stvar.

Postojali još neki sličan primjer iz neke druge sfere života, industrije...fascinantno.

Playstation i xbox su trenutno jaki ko Metapod.

Nintendo niti ne spominjem jer je on svijet za sebe. Switch je već mjesecima najprodavanija konzola, a ako zaista uskoro predstavi “Super Switch” ili “Switch Pro”, tek nas čeka veselje. I to je možda najbolja vijest za sve nas. Konkurencija.

To je tek početak nove ere. Sony prepušta vodstvo Microsoftu u gaming industriji. Pandemija je jedan od načina da svijet stane na neko vrijeme te se preokrene naglavačke. Ono što je bilo dole sad je gore. Nije čudo za nove igre za PS5 da ih nema upravo zbog pandemije koju vodi Microsoft. Ja sam to i očekivao i rekoh prije da mi je PS4 zadnja igrača konzola koju ću posjedovat. Dolazi novo vrijeme koje se mnogima neće svidjet.

TITANXIS Vidim ti si sam sebe čipirao 😃

Ja nemam nekih problema s ovom generacijom, imam sve osim boxa i backlog kojeg s gustom palim, uzivam i fino mi je. Fali mi JRPGa, toga nema nigdje neovisno o platformi.

P.S super kolumna, s gustom sam je procitao, i dig it.

DarkPunisher Al kako di su PS5 igre? Imas DS, Miles, Returnal i Ratchet, Deathloop i Kena ce brzo i mozda Horizon.

Nabrojao si svega dvije PS5 ekskluzive 😁

foggy Vidim ti si sam sebe čipirao

Jesam, sad sam postal humanoid.

DarkPunisher
          Za Xbox su sve ekskluzive, jer to je jedan veeeeeliki eko-sustav gdje oni ne prave razlike 🤣 Fuck it, neće ti ni Xbox Series X trebat da igraš Xbox Series X igre, moći ćeš ih streamat na Xbox One.

renda izlazi i Kena mislim, al nije ni bitno, poanta je u tom da igara ima i previse i da je ovaj gen gro bolje startao od proslog tako da mi stvarno nije jasno da se itko ima zalit.

Ljudi cmidzre bezveze. Ima za igrati koliko želite samo je pitanje imate li vremena i volje.

Ja idalje neznam zasto se Xbox dize u nebesa 🤷‍♂️ imaju samo stare igre i gamepass . do danasnjeg dana nisu nista napravili za nextgen , a po Sonyu se pocelo srat iako rade bolji posao nego sa PS4 (skojim smo svi bili odusevljeni) izbacili su vec 10tak novi igri samo za PS , a dolaze nam jos vrhunski naslova koji su vec dokazano dobri imaju Dualsense kontroler koji je vrh i moje iskustvo sa konzolom je top . Jedini minus koji je sony po meni napravio je ona izjava “we belive in generations” iako su mozda tada stvarno mislili pushat ps5 exluzive pa ih je COVID pomeo .

Generaciju treba suditi na kraju, a ne na početku.

Isuse. What have they done to my boy??

Ja sam pljuvao po PS5.

Onda sam kupio to dvratno govno mamu mu jebem odvratnu fuj dabogda dizajneru oči ispale.

I sad mi je baš gušt konzola.

Kontroler je nikad bliže savršenstvu, PS igrači sad znaju kaj je bio Xbox 360 kontroler i zašto su ih u doba PS3 svi Xbox igrači ismijavali.
          Lijeva gljiva naravno još uvijek na krivoj poziciji, ali sami oblik kontrolera bolje podnosi taj ergonomski kriminal.

Novi Ratchet je prefakingjeben, astrobot također, a ostale igre će dolazit lagano.
          Prednost nad PS4 je u startu napravljena jer ima hrpa igri koje nisam odigrao na četvorci i sad mogu u poboljšanom izdanju, a za takve slučajeve sa PS4 sam morao palit PS3 i koristit onaj odurni mrtvi drlog od Dualshocka 3.