wooddiebone Izgleda jako zabavno, al nije Call of Duty. Odnosno ne patim na te large scale borbe, ali vidim i razumijem čar.
escoban Da , dobar FPS sa “normalnim” mp-om meni fali i nije ga bilo dosta dugo (od BF4) Dice nije puno pokaza ali meni dovoljno 😅
weky Izgleda užasno, izrazito dosadno, površno, kaotično bez glave i repa, ružno i klasično Battlefield pretenciozno. Day one.
Fico weky Izgleda užasno, izrazito dosadno, površno, kaotično bez glave i repa, ružno i klasično Battlefield pretenciozno. Zaboravio si da smrdi, da je neoprano i da joj opsuješ Božić 2010.
escoban croman27 ja se mislim bili gold edition neznam jel jeftinije tako ili posebno battlepass uzimat
croman27 escoban i ja sam o tome razmislja ali odlucia sam za klasicnu jer mi nije to toliko bitno kozmetika
Icek biver Da samo znaš da sam te se sjetio kad sam prvi put vidio info da nema kampanje. Rekoh sebi da ćeš ti sigurno pohvaliti taj potez 😂
TITANXIS Nebum ga kupil. Nit ne mislim nikaj o Betlfildu i niz nigdar ni mislil jer nigdar niz ga igral. Tih Betlfildov i DLC-ova ima pun k pa se vrlo lako pogubiti u tom serijalu. Battlefield=Santa Barbara. 52 igre + ova nadolazeća po Wikipediji. Svi serijali koji imaju 2, 3, 4 nastavka i nakon 4 sljedeći nastavci su najvjerojatnije upitni za zabavu.