Raziel Pa evo moram priznati da mi se s jedne strane sviđa jer su potvrđene neke stvari (koje su ionako saznali ljudi koji su gledali jackfragsa i ostale nakon reveal trailera) i dobro ih je bilo vidjeti u akciji. Ziplineanje na zgrade, ona kuka za penjanje, bit će jako dinamično. Osobno volim više boots on the ground ratovanje, no vidjet ćemo. Ove stvari bi mogle stati na kraj kamperima, više nisu nigdje sigurni. S druge strane, trailer je užasno kratak, nema praktično napucavanja nikakvog, vrlo su kratke sekvence. Nadao sam se da ćemo dobiti malo konkretnijeg gameplaya, kao što smo za Horizon. Svakako sam optimističan i dalje, mislim da će biti odličan Battlefield. Sama igra izgleda izvrsno, a svi ovi elementi kao što su oluje, destrukcija, mape i povećan broj igarača garantiraju da će igra biti Battlefieldovski kaotična. Sjetimo se samo Operation Metro koji je to kaos bio, a sad imamo dvostruko više igrača. Sigurno će na nekoj mapi biti takav neki choke point i bit će savršeno kad se desetorici nekako uspiješ probiti iza leđa. Mljac.