renda Nisu me kupili za sad, nemaju (po meni) killer naslov jos uvijek, solidna konfa sve u svemu, malo exkluziva, ali i ove koje jesu nisam fan tih igara tak da mi svejedno, bitno mi je da su Psychonauts i Plague 2 na plejci, ovo ostalo meh( meni)
k master_x ako je vidija fh5 maloprije, vjerojatno je već desetak minuta u mobilnom razgovoru s pravednikom
herc Očekujem da nam Square Enix prikaže čitav walkthrough Guardiansa, kako je krenulo, biti ću jako razočaran ako je nešto manje u pitanju.
Zero Skupilo se tu solidnih naslova, ali ovi neki naslovi bi morali biti još bolji na PC-u...jednom kada ekvivalent SeX-u ili bolju konfiguraciju ne budemo morali plaćati suhim zlatom.
Miro Jedina igra radi koje bi uzeo box je fable a njega nema Plague 2 ce na ps5 A ono najbolje evo nam i Hadesa napokon na switchu ga nisan nikad zavrsio
buz Nisam gledao, ali vidim po novostima koje su uslijedile da je bilo odlično. Možda se uzme Xbox pri kraju generacije pa se i odigra što se propustilo, kao što sam napravio i sa X360.
prayer wooddiebone Pogotovo jer se bar za sada konzole prodaju po gubitku. Microsoft je počeo rano tući željezo dok je vruće sa Game Pass-om pogotovo sada kad se doslovno počelo implementirati direktno u TV.
DarkPunisher Reko sam ja, svi ce razvalit ovaj gen. Win win za sve nas. Box se kupuje na jesen sigurno.