yakuza_stinger Sanader točno na to sam mislio. Mislim, ako oni tu imaju neku računicu, super za njih, al imo daleko je to od toga što su mogli imati.
Sanader Zero Odugovlačili su previše taj CP ili su ga prerano prikazali i najavili. Izašao je u najgore vrijeme, kad je praktički pod must bilo da izađe na last gen radi nedostatka next gen opskrbe i ogromne baze igrača na last gen konzolama. Da su pričekali recimo holiday season 2021/22 mislim da nebi bio ovakakv fijasko.
renda Sanader igra je jako puno ljudi i stvorila se ogromna zajednica koja suradjuje sa devovima i “zajedno” poboljsavaju igru, igra je poprilicno popularna i trenutni player count je dosta velik, tak da ukrasavaju zivu i sve lijepsu kozu
Sanader renda Neka, drago mi je to ćuti. Kao što sam rekao cijela ta situacija je predivna anomalija i volio bi da na kraju devovi budu nagrađeni za cijeli trud
Icek escoban Taman kad poprave igru tamo negdi2025 rockstar ce izbacit GTA6 pa nikog nece bit briga Što je najtužnije, to je čak i prilično realan ishod situacije.
renda Tak se govorilo i za Rdr 2 pa je izasel, Gta online je onak usput koja milijarda, rade oni nove igre bez brige
Sterlok Na PC-u je igra super, za stare konzole su očito lagali i usrali motiku. Da su bili fer ne bi ni izbacili igru za stare konzole.
doktor1 Sterlok A ono, osim reatrdiranog spawnanja policije, braindead "vozača", robota od "NPCa" po ulicama.... Sve super 😁
Sterlok doktor1 Da, ali meni totalno nebitno. Odigrao igru, i planiram ju reprizirati i ni jednom se nisam kačio sa policijom. Policija i pješaci su mi tek kulisa radi dodatne atmosfere, ne gameplay element. Nisam doživio ovu igru kao GTA klon. Icek ja to po srpski 😅
renda Zakaj bi ju uopce dozivel ko gta klon? Jel bilo ko na forumu ocekival igru slicnu gta?? Od kud nekima te informacije
Sterlok renda bilo je dosta postanja i na ovom formu video usporedbi sa GTA...imam dojam čim se možeš voziti po ulici da ljudi očekuju GTA elemnte. npr. dok sam igrao bio sam uvučen u sve to i ni jednom mi nije palo napamet stajati promatrati koju rutu imaju pješaci i da se vrte u krug 😆
StarFox_N HCMAA Ok, sad ga pretjeruješ. Mislim da nitko nije CDPR smatrao "humanitarcima". Definitivno su imali reputaciju kvalitetnog studija i to s dobrim razlogom. Witcher je odlična trilogija a Wild Hunt spada u sam vrh prošle generacije pa i šire. Lako je sada biti general poslije bitke. renda je prije svega ovog rekao da sve to zvuči previše ( sve što su obećali) ali mislim da ama baš nitko nije mogao očekivati ovakav fijasko.