doktor1
"Izgleda fenomenalno"
Mislim, ok znam da treba imati dobar naslov i sve, ali igra objektivno ne izgleda fenomenalno. Grafički jel. Izgleda nešto lošije nego zadnje dvije godine, ali slažem se da je manje vibrantna i da je to dobro, ali po meni otišli su previše u taj hladni izgled. Trebaju updejtati taj engine.
Audio je više manje isti kao i prošle godine te i dalje nije ni približno na razini nekih modova na Assetto Corsi i Automobilisti. Znači to je ogromna razlika.
Damage model je poboljšan, ali vjerojatno treba koristiti "simulation" u postavkama damage modela, ali i to nije najsretnije u online utrkama i ligama, gdje uvijek stavljamo na "full damage model". Bude preosjetljiv, a online utrkivanje i njihovi serveri nisu dovoljno dobri da bi se bolidima mogli približiti na margine koje su prirodne za F1. Nema dedicated servera, čak ni opcija da se plati za njih.
Već godinama se tupi oko online dijela igre, a ništa se ne radi. Od prošle godine su uveli mikrotransakcije (za kozmetiku) i toga su se uhvatili ko pijančina boce Jure. Stalno nešto dodaju u SP dio igre, ali to ne drži igru na životu kroz cijelu godinu. Većina igrača odigra jednu, dvije sezone i onda ili prodaju igru ili se prebace online gdje je većina hardcore igrača od početka.
Samo vidimo ove pro youtubere koji igraju karijere, modificiraju ih i to se eto gleda. Problem je što imaju SLUŽBENO F1 eSports natjecanje, a u online dijelu se jako malo radi na poboljšanju problema.