S obzirom da se do kraja godine selim u 3 pm, cijela kolekcija ide na prodaju:
- 1440+ igara (tona SteelBookova, Special i Collector's edicija)
- 29 konzola
- 32 controllera
- 6 Press Kita
- 100+ figura
- 29 statua
- 30+ postera
- 50+ strategy guidova
- 15 artbooka
- 100+ komada memorabilije i promo stvarčica
- 110+ Skylandersa
- Amiibosi, plišanci, OST, razne gaming knjige, random stvari, itd...
Sve igre su originalno Black Label izdanje, nikakvi Greatest Hits, Platinum, Essentials i ostala budget reizdanja. Gotovo sve su UK PAL kompletno na engleskom, neke su NTSC ukoliko su bile ekskluzivne za NTSC regiju. Time su nekim igrama PAL izdanja skuplja odnosno vrijednija naspram NTSC verzija. Velika većina stvari je u savršenom stanju, pogotovo specijalne edicije. Obične igre mogu imati deklaraciju ili naljepnicu sa cijenom, koje mi se nije dalo skidati.
PS4 i PS3 Super Slim prodajem zadnje, da se mogu igrati do posljednjeg dana. Xbox One X također. Možete ih rezervirati pa ih šaljem sa aerodroma 😃
Link za Google Drive sa popisom apsolutno svega što imam (sve je kategorizirano po sheetovima) KLIK
Link za Google Drive sa slikama gotovo svega (sve je kategorizirano po folderima): KLIK
Neke stvari sa popisa se možda ne vide na slikama, jer je masu stvari pospremljeno ili po kutijama ili negdje po sobi da ne smeta. Ako je regijska oznaka u popisu boldano crvena, to znači da je još uvijek zapakirano.
Pročešljajte i pošaljite PM sa cijenom koliko smatrate da biste htjeli platiti ono što vas zanima. Molio bih dežurne budale koje misle da će upiknuti stvari debelo ispod cijene da se uopće ni ne trude mi se obračati, ići će direktno na block. Znam koliko šta vrijedi i ne mislim prodavati za kikiriki samo da prodam. Nije mi hitno prodati sve već sutra te bez problema iznajmim garažu i pospremim sve ako ne uspijem prodati prije odlaska. Stoga zaista mi ne ulječite sa ciframa koje vam Mujadin iz Turkemnskog bazara može ponuditi. Hvala, od srca.
U RIjeci primopredaja, van Rijeke šaljem poštom na trošak kupca. Plaćanje na ruke, na račun, na PayPal, BTC wallet, kako vam god drago. Isključivo prodaja, apsolutno me nikakve zamjene ne zanimaju, ne skupljam više ništa.