Ali realno očekivalo se da napokon Bend predstavi svoju igru. Ako ništa makar to.
Playstation Experience 2015 (5.-6.12.)| FFA Live Stream + Chat
Nek neko provjeri da Weky nije završio na aparatima od svih tih indija
očito je, kad nije ništa ni komentirao.
Ma mene i male igre vesele.
Tolko sam blesav da mi je i Fat Princess izgledo zabavno.
Ali fakat bi se sad već nečem drugom htio veseliti za iduću godinu osim day one kupovina u vidu Horizon i Uncharteda 4 (ok, i Andromeda, al to nema veze sa Sonyem).
A najviše me smetaju ove gluposti sa gromoglasnim najavama "1 month before!!", "exclusive character in battleborn" i takve spike.
Pa daj mi se nemoj s tim hvalit. Mislim, ne smeta me to samo kod Sonya, već općenito. Predstavi igru i šuti sa najavljivanjem kostima unaprijed, wtf?!
Nemam ništa protiv takvih DLC-a i cosmetic dodataka u igrama. Hell, platio sam da imam ples u Destinyu. Ali mi je idiotski se s tim hvalisat na pressici i općenito prije nego igra izađe.
Meni se svidjela ona 2D Souls/SotC/Castlevania igričica i onaj neki "Tron" hack&slash
Ma mene i male igre vesele.Sa velikim zadovoljstvom cu igrat Hob, Invisible, Zodiac, Brutal pa ponovo Day Of The Tentacle i Full Throttle. :
Realno ne bih rekao da je konfa bila shit kako neki spominju, bilo je tu dobrih vijesti i mislim da mnoge ponesu očekivanja velika.
Da se razumijemo, moglo je bolje, pogotovo onaj tease/troll Crasha koji je brutalan. A jednostavno mi je Sony Bend bio zaključan da se pojavi i VR mi je žao što nije prošlo najbolje.
Ali dobili smo Ace Combat 7, Ni No Kuni II, novi gameplay trailer od FFVII remake-a, full throttle remastered, Yakuza 0, REZ i Uncharted 4 trailer (hvala Bogu pa nisu spojlali puno, i bolje da ne spojlaju više, kad znamo da će biti odlično).
Meni je ovo 7/10. Da je Bend bio bilo bi i do 9-ke.
Zasad jedine igre ovdje koje bi me nagovorile da kupim PS4 u nekoj doglednoj budućnosti su Ni No Kuni II, Persona 5, Yakuza 0, eventualno FFVII remake. Full Throttle je najs tač isto.
Zasad jedine igre ovdje koje bi me nagovorile da kupim PS4 u nekoj doglednoj budućnosti su Ni No Kuni II, Persona 5, Yakuza 0, eventualno FFVII remake. Full Throttle je najs tač isto.Pa dosta je to sadržaja...al je to malo onda?
VR mi je žao što nije prošlo najbolje.Onaj tech demo je bio užas. Zašto su uopće to i radili. Al zato je VR na konfi spasio Rez i Ace Combat 7. Dobro je VR na kraju prošao.
Zato pričekam još dogledno vrijeme dok se lista potencijalnih igara koje bi igrao ne poveća a i cijena konzole još sruši. Ne žuri mi se još s obzirom da imam hrpicu tog za prijeć.Zasad jedine igre ovdje koje bi me nagovorile da kupim PS4 u nekoj doglednoj budućnosti su Ni No Kuni II, Persona 5, Yakuza 0, eventualno FFVII remake. Full Throttle je najs tač isto.Pa dosta je to sadržaja...al je to malo onda?
Pa kažem da je ovo dosta sati i potencijalno sve vrhunske igre tako da...ne znam što se čeka, ako se to želi odigrati.Zato pričekam još dogledno vrijeme dok se lista potencijalnih igara koje bi igrao ne poveća a i cijena konzole još sruši. Ne žuri mi se još s obzirom da imam hrpicu tog za prijeć.Zasad jedine igre ovdje koje bi me nagovorile da kupim PS4 u nekoj doglednoj budućnosti su Ni No Kuni II, Persona 5, Yakuza 0, eventualno FFVII remake. Full Throttle je najs tač isto.Pa dosta je to sadržaja...al je to malo onda?
Na oglasnicima se PS4 nađe za čak ispod 2k kn.
Eh da, zaboravio sam ovdje dodati i Ratcheta.
Ali dobili smo Ace Combat 7, Ni No Kuni II, novi gameplay trailer od FFVII remake-a, full throttle remastered, Yakuza 0, REZ i Uncharted 4 trailer (hvala Bogu pa nisu spojlali puno, i bolje da ne spojlaju više, kad znamo da će biti odlično).
I dalje ne prikazuju The Tomorrow Children koji ocito samo mene zanima, a koji bi trebao izaci "ove jeseni"...
I dalje ne prikazuju The Tomorrow Children koji ocito samo mene zanima, a koji bi trebao izaci "ove jeseni"...Kidaš li lijevo jaje onda?
Ne kad nije nista potvrdjeno
EDIT: Evo ipak nasao nesto. Izlazak koji su obecali za jesen 2015. ocito mozemo zaboravit. Otvorena beta je u prvom mjesecu sljedece godine lol
Ne kad nije nista potvrdjenohttps://www.youtube.com/watch?v=M7g8MJJIlmE
Gotovo istovremeno :) Zatvorena beta krajem prvog mjeseca...
Taman propustio konfu ali po komentarima nije bilo nis posebno izgleda...