Sta se ništa ne događa?

Poslano s mobilnog telefona S7

Sta se ništa ne događa?

Poslano s mobilnog telefona S7
Indijanci trenutno.

Call of Duty, neki world cup (esports), izišao Randy Pitchford onda sa informacijama o Battleborneu...

Onda izišao Yoshinori Ono na stage da predstavi novog lika iz Street Fightera V i sad se vrte "indijanci".

20 minuta Indie sranja...i traje  :

Yakuza Zero dolazi na zapad. 

tek sam sad upalil

kaj nist posebno za sada ?

Ako je jedna igra stvorena za vr onda je to Ace Combat.

Jao što smaraju sa Destinyjem više...

Hvala k..cu da je napokon gotovo.
Nisam ocekivao nista posebno, a na kraju sam i dobio to sto sam ocekivao.

Ovo je najgora konferencija koju sam u zivotu gledao, bilo bi mi pametnije da sam igrao Candy Crush na mobitelu.

A najvece mi je sranje onaj VR segment. Ja sam uvijek mislio da to znaci Virtual REALITY, a tamo hrpa neke animirane balege... I za to treba platiti $300-400. Koja smijurija.

I na kraju nista...nikakve nove ekskluzive...nikakav novi first party...corak. Eto, marginalno sam zainteresiran za Yakuza 0, izgleda kao da je Sleeping Dogs dobio mozdani udar...

---------------------------------------------

-first look at uncharted 4 gameplay
-first look at final fantasy 7 remake gameplay
-psychonauts vr game coming out for ps vr
-ubisoft's new game where you control an eagle is coming to vr
-robotic golf looks amazing and silly
-ni no kuni ii exclusive to ps4
-jobs simulator and zombie crazy taxi coming to vr
-new game paragon from epic
-king of fighters xiv
-street fighter v
-crash bandicoot t-shirt
-yakuza 0 coming
-adult swim games coming, one from double fine
-full throttle remastered on its way
-destiny pod racing (i think i checked out a little bit at this part)
-yakuza 5 out december 8
-ace combat vr
-rez infinite game of the show, coming to ps vr

Flipper

I na kraju nista...nikakve nove ekskluzive...nikakav novi first party...corak. Eto, marginalno sam zainteresiran za Yakuza 0, izgleda kao da je Sleeping Dogs dobio mozdani udar...
Ace Combat ti je ekskluziva. Ni No Kuni 2 isto. NiOh isto. O cem ti? Si cuo mozda za PS4 ekskluzivu Bound od Santa Monice ( najavljena prije koji dan )? Stvarno, o cem ti pricas?

Iako mi je HotS čisto dovoljan kao MOBA fix, ovo actually izgleda svježe i zabavno.

Pogledao sam sad na netu nabrzaka kaj je sve najavljeno, pa izgleda da nije baš toliko koliko se očekivalo.
Sad već svi očekujemo 2-3 nove AAA igre, a one nikako.

Treba pod hitno nešto novo od Sucker Puncha, Santa Monice, Guerille (izuzev Horizona).

Treba pod hitno nešto novo od Sucker Puncha, Santa Monice, Guerille (izuzev Horizona).
Trazi ih prealpha buildove. Ne prave se velike igre ko na traci, jel.