NEMA NIKAKVIH NOVIH VIJESTI O IGRI!! SORRY LJUDI!! NISAM MISLIA NIŠTA LOŠE!!!! 🙏
Znam da još ni dvanaestica nije vani, ali . . . HEAR ME OUT.
Yuji Horii ima 70 (SEDAMDESET) godina, i iako je riječ o elitnom dizajneru video igara i jednom od neprikosnovenih GOAT-ova ove industrije, mislim da bi mu ovo trebala biti zadnja igra. Čovjek je jednostavno zaslužio mirovinu uz nezašećerene islandske skyrove i jagode na Havajima itd. Koichi Sugiyama je mrtav (zlobnici će reći da je umro i prije nego što je umro (iz više razloga)), a i opće je poznata činjenica da ionako nije skladao ništa novo godinama (jedanestica je bila puna starih stvari i varijacija na iste). S druge strane, smrt koja je doslovno GUBITAK za cijelu planetu—Akira Toriyama, nedvojbeno čovjek zaslužan za milijune prijateljstava diljem čitave zemaljske kugle, čovjek čiji su prsti i mozak ostavili najzlatniji pečat u tri grane zabavne industrije . . . više nikad neće nacrtati ni jednog novog DQ heroja, lika ili čudovište.
E, sad.
Square Enix; FFA. Pazite ovo.
NAOKI YOSHIDA (Final Fantasy XIV, Final Fantasy XVI . . .) koji je već radio na jednom DQ naslovu (Dragon Quest X) bi trebao postati novi glavni čovjek serijala (i definitivno će mu bit lakše nego sa FF serijalom). EEICHIRO ODA (One Piece) bi trebao zamijeniti Toriyamu kao character designer, a YUZO KOSHIRO bi trebao postati novi glazbeni kompozitor.
Jebate.
Post Scriptum:
BTW, sad, nakon milijun sati u Rebirth-u, smijemo li reći da su DQXII i KH4 najiščekivanije igre desetljeća? 🧎