tipfeler, mislio je napisat da rolaš!

yakuza_stinger zato što stavljaš klasičnu IBMovu koja sad ima cijenu od 500+ dolara/eura.

@Fenix od ful tipkovnica barem na mallu (koji začuđujuće ima brutalan search za opcije) ovo su jedine dvije tipkovnice koje su full, imaju samo single osvijetljenje i mehaničke su.
https://www.mall.hr/mehanicke-tipkovnice?p%5BDEVICES_DESIGN%5D%5B%5D=wired&p%5BDEVICES_INTERFACE_AND%5D%5B%5D=usb&p%5BDEVICES_BACKLIGHT%5D%5B%5D=monochrome&p%5BTYPE_EG011_AND%5D%5B%5D=with%20numerics&showAllFilters=1

ova ima samo backlight jel
https://www.chipoteka.hr/tipkovnica-logitech-g413-carbon-gaming-9150036715?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

@fensisuperstar Imam tu, kako sam i napisao gore. Nema HR layout, krivo piše već valjda dvije godine otkako sam je kupio. Pisalo je HR i kad sam ja kupovao i kita.

TITANXIS nije mehanička 😄 Izgleda da ću uzet nešto takvo opet jer mi hitno treba. K120 mila majka.

Ali nakon malo ozbiljnijeg searchanja priznajem da sam dosta podcjenio koliko kompleksno/ozbiljne mogu bit mehaničke tipkovnice. Ovo u mojem inicijalnom budžetu je stvarno, kako fensi kaže, šrot. Raspada se preko slike. I sad kad sam malo ozbiljnije uronio u tematiku baš me zaintrigriralo.

fensisuperstar Ma foda fe als falla , dkal9rr alfpal! @#39 ᝦᝯ ᝡ ᝪ. ᝤᝧᝣ ₱₱᜶ᝮᝮᝯ ?

@Fenix eto ako hoces klasičnu tipkovnicu mehaničku kvalitetnu pljuni 100 eura 😃
      za sve ostalo tu je masteRGBcard

Sad i ja kao idiot gledam što se nudi i šta ja znam, zasad ulijeće Red Dragon, al mi nisu lijepe - baš su seljo beljo

Prije godinu dvije bili su poslali hrpu tih redragon tipkovnica. Idiot sam sve podijelio, a mogao neku sebi ostavit.

Sjećam se da su bile dosta ugodne za tipkat, čvrste i robusne. Ali odbijale me te boje

Fenix Idiot sam sve podijelio

nisi idiot već si car. ponio si se kao gospodin.

Ako je baš moralo bit sve nabrijano, ovo je bila ljubav na prvi pogled nekad jako davno - zato što izgleda kao Star Wars film valjda
        Saitek / Mad Catz Cyborg

Ma nisam gospodin nego su mi, sad sam se sjetio, bile preuske. Nije cijeli layout bio.

Ja bi se i dalje vratio na svjetla 😃.
            Zašto ne smije imati ledice? Jer je onda jeftinija?
            Jer ne kužim zašto ne bi uzeo dobru s ledicama, a onda ledice ne koristio. Ugasio.