Kaiserus wooddiebone hvala ti. zato tebe i pitam, dok ne naučim neke osnove. nisam ni vidio da su na njoj stablilizatori. Sivi na sivoj podlozi…
Kaiserus wooddiebone a ja bih ove. prvo si posložim u glavi šta želim, pa onda uzimam kad budem siguran https://iponcomp.hr/shop/proizvod/keychron-oem-dye-sub-pbt-keycap-set-morse-code/2099492 čak sam mislio smeđe ili silver, samo da je thocky.
wooddiebone Auuu. Nemrem vjerovat kaj se da nabavit sad. Takve setove se čekalo mjesecima sa Massdropa i koštali su boga isusa + shipping za HR. I još nisu neki bulšit neg su dye-sub.
Kaiserus wooddiebone Sad ih gledam ponovo (capse) i mislim da bi bilo sramota ne složiti 100% tikovnicu sa njima
Kaiserus wooddiebone krenuo sam gledati i bila mi je cool, ali sam se kroz video brzo ohladio. Imaš neki prijedlog za novu tipkovnicu? Because reasons. A i da održimo ovaj topic aktivnim, volim ovu temu, a piše nas trojica sve skupa ovdje.
wooddiebone Kaiserus Mislim da je Keychron još uvijek best buy. Imaju široku ponudu koja bi trebala zadovoljiti većinu zahtjeva korisnika bilo da vole chunky debelice ili low profile.
Kaiserus wooddiebone mislim da mi ne gine 500e dok ne složim po guštu, a ne trebam je. Imam dvije, jednu na OPX, dugu na cherry MX red. Iako NOOIR K1 bih odmah uzeo…