Uz Everything or Nothing meni najdraži James Bond. Nimalo lagana iga, no iznimno zabavna.
Odlična edukativna igra, koja zaista nije imala mana. Očigledno je kritici nedostajalo krvi i pucnjave.
Ponajbolje co-op iskustvo, uživao sam igrajući oba nastavka s bratom. Nepravedno zaboravljen serijal.
Teška igra, odlične priče i misija te užasnih kontrola. Ne sjećam se bugova koji su pokopali igru, a i serijal.
Parodija na Duke Nukema, ali i druge akcijske junake igara. Zabavna i humoristična igra. Kritika očigledno nije shvatila značenje parodije.
Solidna priča i osjećaj ratovanja. Kretanje je bilo malo tromo, no osim toga vrlo dobra igra.
Serijal nikad nije bio ozbiljan, no kritika je popljuvala igru. Sedna održava duh prethodnika te je vrlo dobra igra.
Jedna od prvih open-world igara na PS2. Vrlo dobra priča i napucavanje...makar tada bilo.
Jedna od najdražih PS1 igara. Odlična priča i atmosfera. Guštao sam igrajući ju.
Zabavno utrkivanje koje tada nije nimalo zaostajalo za Need for Speed: Undergroundovima. Odličan OST.
Jedna od najčudnijih igara što sam igrao, ali i najzabavnijih. Ne razumijem katastrofalne ocjene.
Nepravedno pokopana igra kao rezultat hejta prema Konamiju zbog Kojime.
Sjećam se da je bila frustrirajuće teška, uz odličan stealth i napucavanje.
Mnogi su je mrzili, ja sam ju obožavao. Danas ju zbog nasljeđa guzice svi dižu u nebesa.
Iznimno mračna i čudna igra, vrhunske atmosfere. Jedina mana je bilo očajno okretanje prilikom trčanja što je rezultiralo frustracijama protiv brzih bossova.
Dan-danas jedna od najdražih street racing igara. Pobjedama su se osvajale cure, a daljnjim pobjedama i njihovi polugoli videii.
Vrhunska igretina, sve je bilo odlično napravljeno. Šteta što je serijal nepravedno zaboravljen.
Dosta teške zagonetke, ali priča i likovi, kao i humor su vrhunski. Meni osobno rame uz rame sa Monkey Island ili Broken Sword serijalima.
Najmordbidnija igra ikad. Neki dijalozi su me šokirali. Igru obožavam, odlična je, najtoplija preoruka na PS4 svakom ljubitelju JRPG žanra. No na PS3 je imala game-breaking bug gdje je često se crashala u XMB, a nije bilo auto-save opcije. Prečesto igranje od pola sata ili sat odlazilo u vjetar.
Vrhunske borbe i muzika (Yasunori Mitsuda), odlična priča i dosadni fetch questovi. Jedan od boljih JRPGova u PS2 eri.
Čudna igra, ima mane, no meni je bila zabavna za igranje. Danas je nažalost loše ostarila.