renda Ne mora biti, a i opet stara prica, radi se o ekranizaciji, ne 1:1 replike igre, ni ne moraju liciti na likove iz igre, zbog cega? Mozda bu sranje mozda ne, ali suditi po slici, pliz
wooddiebone Meni izgledaju skorz ok. Sully je dosta mlađahan, ali ova scena bi uredno mogla biti negdje na pola puta između njihovog upoznavanja u Kolumbiji iz treće igre i početka prve. Holland prolazi bez beda.
weky danko-b Glupo je na temelju jedne slike pricat kakav ce film biti. Kako sad to? Pa to nam je više nego dosta za cijelu proširenu recenziju. Ne zaboravi da smo unaprijed pokopavali igre na temelju nepotvrđenog leaka na 4chanu, a kamo li ne bi s ovoliko materijala. Mislim stvarno...
Centurion Izgleda premlado i fale mu brkovi. Izbor glumca je ok ali nisu se potrudili vizuelno ni malo.
TITANXIS HideooKoojima Jebote patak, to bilo u 5 mj. Jesam siguran? Sad moram misliti kaj bilo. A filmovi po igrama. Osobno nit jedan film snimljen po nekoj igri (koliko sam ih ja odgledao) nije mi se svidio osim kao što sam tad napisao za prvi SH i sad ću se nadopunit i spomenut prvi Doom film mi je solidan pa eto nije baš skroz nit jedan da ne valja po meni ali ostali filmovi su mi vodica. To je stvar osobnog ukusa na kraju krajeva.
Raziel Imaš ljude koji poznaju svijet Uncharteda i koji su igrali igre. A imaš i ljude koji nikad nisu igrali igre i koji su ime Uncharted vidjeli samo površno kroz reklame ili najave. Što dovodi do saznanja da ovu drugu skupinu vjerovatno zaboli kitica da li Sully ima brčiće i da li Drake više voli nositi poderane majice otvorenog tipa umjesto skockane jakne. Budite kao ova druga skupina, manje ćete se razočarati nakon što odgledate film.
ikral Meni je Wahlberg isti mlađi Sully a Holland je super glumac. Više me zanima kakav će bit film nego da su glumci preslika likova iz igre.
oxi Tzereen ozb, skoro 30 godina u prdari i koga god znam da je rođen 50ih koristi taj izraz, nitko mlađi. Zaljubila sam se u njegove editing sposobnosti koje posta.