Može li mi netko reči zašto je prvi dio TOLIKO dobar? Nisam nikad igrao eto pa pitamOpćenito prezentacija (posebno dizajn lokacija), likovi, priča, raznovrstan gameplay, originalnost...
Ma klasik stare generacije, što da se kaže.
Može li mi netko reči zašto je prvi dio TOLIKO dobar? Nisam nikad igrao eto pa pitamOpćenito prezentacija (posebno dizajn lokacija), likovi, priča, raznovrstan gameplay, originalnost...
Dizajn je apsolutno rasturao. Kombinacija psihodeličnog i Tim Burtonovskog ugođaja i dizajna. Po igrivosti mi nije bio baš vrh od platformera, ali igra je bila baš jako zabavna i imala je unikatan štih. Ako ste u prilici, prvi dio odigrajte na PC-u ili kao Xbox Originals. PS2 verzija je najlošija, makar sam i osobno odigrao na toj platformi.
Drago mi je zbog najave nastavka.
Potvrdeno da prvi dio dolazi na PS4 ovo proljece.
https://youtu.be/bFqZNcMAnFo
Igra bi mogla izaći ove godine
Uf, Ratchet i Psychonautsi u istoj godini, čak i da ne bude ničega drugog, ovo je već pobjeda.
Bude bilo ekskluzivnog prikaza P2 na njihovom kanalu u sljedećim tjednima.
Novi (i duži) gameplay:
Lajkam dizajn, tu očito nisu podbacili. Van nekih koncepata i ciljeva u gameplayju te novih neprijatelja, ovo je već poznati teren. Nadam se dostojnom nastavku.
Evo i još jedan story related:
Veselim se.
Orginal sam igrao jaaaaako davno.
Ima tko preporuku gdje da orginal odigram za najbolje iskustvo?
Nema kojim slučajem PS4 port pa da ga na ticipe upogonim?
wooddiebone Ima tko preporuku gdje da orginal odigram za najbolje iskustvo?
Steam verzija je meni osobno radila sasvim ok (odigrao prije koju godinu), makar kontam da je GOG možda i malo prilagođenija. Na konzolama ne bih pokušavao, mislim da nema remastera, ultra detalja i tako to.
What does that (thought tuner) mean for gameplay?
Dev: "I forget".
Surprise, surprise goggalori, i dalje jedan od (po)najboljih platformera u žanru.
Edit, evo i ocjena:
VG247 – 5/5 – Psychonauts 2 handles its themes with a deft and gentle hand, nails its humour, and is great to play to boot. It's a game of the year contender.
Eurogamer – Recommended
IGN – 8/10
PC Gamer – 89/100
GamesRadar – 9/10
Game Informer – 9/10
GameSpot – 9/10
TheSixthAxis – 9/10
Rock, Paper, Shotgun – It is playful. It's fun. It's climbing inside a giant wedding cake, riding flying letters, taking part in a giant cooking show with eggs that are excited to be boiled kind of fun.
WCCFTech – 9.5/10
Double Fine Productions je napravio sjajan posao sa igrom
Fantastične ocjene koliko vidim i fantastični dojmovi. I još odmah na Game Passu. Može, može i može.