Surprise, surprise goggalori, i dalje jedan od (po)najboljih platformera u žanru.

Edit, evo i ocjena:
VG247 – 5/5 – Psychonauts 2 handles its themes with a deft and gentle hand, nails its humour, and is great to play to boot. It's a game of the year contender.
Eurogamer – Recommended
IGN – 8/10
PC Gamer – 89/100
GamesRadar – 9/10
Game Informer – 9/10
GameSpot – 9/10
TheSixthAxis – 9/10
Rock, Paper, Shotgun – It is playful. It's fun. It's climbing inside a giant wedding cake, riding flying letters, taking part in a giant cooking show with eggs that are excited to be boiled kind of fun.
WCCFTech – 9.5/10

Double Fine Productions je napravio sjajan posao sa igrom

Fantastične ocjene koliko vidim i fantastični dojmovi. I još odmah na Game Passu. Može, može i može.

Sorcerer ja dolazim rano ujutro s mora, a mislim da kod nismo dobili, a ni tražili. Barem mislim.

Ja mislija da igra danas izlazi kad gaze xbox tek sutra, e jebiga

Zna Schafer posel, nisam ni sumnjal, steta da je ovo zadnja njihova igra za plejku

XSS verzija se vrti u 1620p60

Pa, s obzirom da nastavljaju tradiciju da je PS verzija igre ujedno i najgora (u slučaju P2 je bolje reći da ima manje mogućnosti u postavkama na PS-u, tipa nedostatak HDR-a i VRR-a te "samo" 1440p u 60 fpsa na PS5), igranje Psychonautsa na PS-u zapravo nikad nije bilo najidealnije rješenje. Meni i nije takav problem, ako nema na plejki, igrat će se na PC-u.

Zero

Šteta šta nema na NS jer bi bilo sjajno igrati u handheld mode

Jel moguce da ni jedna trgovina nema ovo za kupit?? :0

renda
          Nije igra baš bajna, starinski dizajn starinski gameplay malo grafika dignuta i to je to.
          Cekaj debelo sniženje

Nemrem cekati, obozavam ih i cekam ovo 10+ godina kad ono kuki, nema za kupit osim na storeu

renda
              Ja san igrao malo ba ps2 i nikad zavrsio a ti ako si fan onda ce ovo biti za tebe, kazen ti meni nije leglo a ni dica nisu tila igrati da im se ne sviđa.

Miro ali to se zove stilizirana grafika. Igra ima svoj stil i to je to. Niti jedna druga grafika po meni nebi odgovarala prici i likovima. Nemora svaka igra izgledat isto i biti klon jedna druge da bi bila dobra.

Upravo to, Schafer ima taj stil vec 30 godina i osobno ga obozavam