earlsjam NEMOJ ME HVATATI ZA RUŽNO DUPE DA JE OVO NAJAVLJENO!?!?!?! Pa napokon...Sretan sam da plačem ..."I'm on a road crew. This is my stop sign". Klasik .
Flipper Od svih najava i nagrada i svega na showu danas ova mi je daleko najdraža. Kud već nemamo dugo pravih 3D platformera a kud su prvi Psy bili genijalan i tako pametan platformer. Podržat ću im kampanju tamo svakako.
Flipper Očekujem napad gifova na tebe jer ovo nisi igrao. Solide i viper...udrite. Kao nekada po meni radi MGS-a. Jednostavno ako voliš platformere a uz to originalne, zabavne, pametne sa simpatičnim likom a još uz to ući u nečiji mozak i igrati se s njim...ovo je za tebe igra. :) Ne znam što bih rekao nego da odigraš stvarno.
sanzo Može li mi netko reči zašto je prvi dio TOLIKO dobar? Nisam nikad igrao eto pa pitam Solidan platformer na konzoli koja ih nije imala previše, sa zanimljivom idejom ulaska u psihu likova sa mentalnim poremećajima, zabavnim likovima i dobrim kontrolama. Ljudi vole i dizajn igre iako se meni osobno ne sviđa.
densetsu Može li mi netko reči zašto je prvi dio TOLIKO dobar? Nisam nikad igrao eto pa pitam Općenito prezentacija (posebno dizajn lokacija), likovi, priča, raznovrstan gameplay, originalnost... Ma klasik stare generacije, što da se kaže.
Zero Dizajn je apsolutno rasturao. Kombinacija psihodeličnog i Tim Burtonovskog ugođaja i dizajna. Po igrivosti mi nije bio baš vrh od platformera, ali igra je bila baš jako zabavna i imala je unikatan štih. Ako ste u prilici, prvi dio odigrajte na PC-u ili kao Xbox Originals. PS2 verzija je najlošija, makar sam i osobno odigrao na toj platformi. Drago mi je zbog najave nastavka.
Sorcerer Igra bi mogla izaći ove godine https://www.videogameschronicle.com/news/double-fine-says-psychonauts-2-is-still-planned-for-release-this-year/
Zero Novi (i duži) gameplay: Lajkam dizajn, tu očito nisu podbacili. Van nekih koncepata i ciljeva u gameplayju te novih neprijatelja, ovo je već poznati teren. Nadam se dostojnom nastavku. Evo i još jedan story related:
wooddiebone Veselim se. Orginal sam igrao jaaaaako davno. Ima tko preporuku gdje da orginal odigram za najbolje iskustvo? Nema kojim slučajem PS4 port pa da ga na ticipe upogonim?
Zero wooddiebone Ima tko preporuku gdje da orginal odigram za najbolje iskustvo? Steam verzija je meni osobno radila sasvim ok (odigrao prije koju godinu), makar kontam da je GOG možda i malo prilagođenija. Na konzolama ne bih pokušavao, mislim da nema remastera, ultra detalja i tako to.