Nisu nužno ukradene.

Vlasnici stranica poput cdkeys recimo nabavljaju kodove direktno od izdavača u velikim količinama i zato su jeftiniji. K tome još zarade.

Neke dobe free.
Ostatak je kupljen od influencera, novinara i ostalih gamera koji dobe kod pa prodaju za bagatelu.

pravednik Vlasnici stranica poput cdkeys recimo nabavljaju kodove direktno od izdavača u velikim količinama i zato su jeftiniji.

Ista stvar je s Fanaticalom, zato i kupujem s njega. Time dobivam sigurnost da se neću probuditi jedno jutro i vidjeti da mi je magično deaktivirana igra u libraryju.

Fico Fanatical je odlična i provjerena trgovina.Imaju fenomenalne bundleove za siću.Često uzimam igre kod njih.

Heat Onda sam krivo shvatio, mislio sam da isto od izdavača nabavljaju kao službena trgovina.

master_x Evo baš sam ovaj mjesec ulovio Wolfensteinove New Order i Old Blood i Prey za ukupno 75kn. To je ništa. Da ne govorim da sam uspio i osvojiti kupon od 15% popusta na iduću kupovinu. Stvarno odlična trgovina.

doktor1 Miki pa kreditna se ukrade npr prije godinu dana...lik dobije keyeve i masovno ih prodaje...velika vecina ti je tako napravljena...Razmisli zasto je americki ps plus gotovo uvijek na tim stranicama 20-25 dolara?

Kad bi barem postojalo nešto čime možeš zaštiti svoje podatke pri kupnji sa interneta. Nešto kao PayPal.

Giphy - Think Alicia Silverstone GIF by filmeditor

Heat može biti i crno tržište jer kupujem kod njih godinama i nikada ni jedan problem. U stvari isključivo kupujem preko njih, čak ni Epic sa bonom od 10 eura ne može konkurirati tim cijenama, ili može vrlo rijetko.

Why is CDKeys so cheap? CDKeys boasts of the cheap prices of their game keys. They say this is possible thanks to regional price differences around the world. By buying cheap game keys in other countries, they are able to resell these keys in other countries at a higher price.

Sterlok Pa dobar dan, neke igre kupuju u regijama gdje je najjeftinija cijena neke preko ukradenih kartica, neke jednostavno dobiju daleko jeftinije jer na kolicinu dobiju dobar popust. To nije nikakva tajna ali bitno da ti dislajkas postove.

Malo ste debelo zašli u offtopic 😉