Icek Flipper Muka mi je već od GTA V, ali ne sumnjam da će razvaliti prikazom. Samo...dajte nam GTA VI. Slažem se s tobom. Kad trčanje za novcem postane bitnije od razvijanja onoga što voliš.
Sterlok Naravno, jer su se jako naradili ubacivanjem veče rezolucije i otključavanjem FPS-a. Pretpostavljam da su se više naradili od nekih modera koji to izbace besplatno.
Icek Ako upgrade bude free za prijašnje vlasnike (PS3/PS4), s obzirom da je online odvojen od kampanje, možda bih i mogao ponovo odigrati i platinirati. No odbijam ponovo kupiti igru, ne želim dolijevati vodu na njihov mlin vječite mužnje iste krave.
buz Icek Ako bude nešto novog sadržaja onda se isplati. Kad vidim što je to, onda ću odlučiti isplati li se ili ne. Sumnjam da će biti free upgrade s obzirom da onda nitko ne bi kupio te next next-gen verzije jer su svi već kupili i samo bi trebali update napraviti.
Nexus S obzirom da nisam kupio za PS4, ako je cijena prihvatljiva i ako je upgrade dobar (ne znam baš da bi čekali skoro godinu dana da je upgrade loš) možda i uzmem. Doduše, trebam prvo uzeti PS5 🤣
Icek Sterlok Samo što su često developeri ljeniji i nesposobniji od moderske zajednice. Odnosno nisu voljni zasukati rukave i napraviti ono što se realno može napraviti.
dormin Ovi moderi često naruše originalni artistički stil.. nije poanta nabrijat sve da izgleda skoro kao stvrnost... Mogu mislit kako izgledaju modeli likova iz GTA 4 u kombinacij s ovim fotrealističnim teksturama i refleksijama.. Ne ide to jedno s drugim. Primjer dobrog modanja je onaj Resident Evil 4 HD za PC. Dakle uljepšat što je moguće ali da "duša" originala ostane netaknuta..
Sterlok Ne znam zašto bi itko zadržao zbluranu, mutnu sliku...ako je tako onda bi PS3 i dalje vladao tržištem. dormin pa to nije nikakav problem, jednostavno igraš bez moda.
Icek GTA bi trebao i morao imati fotorealističan izgled. Davno je prošlo vrijeme kada je cartoonish stil prolazio.