k danko-b dragon quest 11 jos, 40 sati vec. Miro a onda na hardu cekaju Call of the sea neka ekskluzivica sa xboxa stigla na ps5 Za nekoga ko ostavlja prilično rabijatni dojam, iznenađujuće si otvoren prema indie igrama. hahah Cijenim to. (I meni je u wishlisti!!) Indie Gamez 4 Ever!! ❤️
Miro Zavrsavan misionare na RE8 da pokupin platinu a onda na hardu cekaju Call of the sea neka ekskluzivica sa xboxa stigla na ps5 i Subnautica Below Zero
TITANXIS doctorfreak Tak, tak treba malo i šljakat hehe. Kopaš za ljuljačku da se kćerkica makne od plejke da ti konačno možeš nekaj odigrati,
renda Miro eh mislim da bi se tu nasli negde po broju indijanaca, imam ih prek 100 sigurno, mozda i vise, i odigraj Call of the Sea, dobra je igra
Torla StarFox_N Pokušavam skupiti dečke za Siege ali ako se nitko ne odazove nastavljam s Xcom 2. Jež ga, nisam mogao, a htio na najjače...heheheh Slijedeći tjedan sam free uto, čet, pet.... pa se možemo probati uloviti
gunner Jel ima zagonetki u Call of the sea ili je samo lijepi walking simulator? Nikad cuo za igru...
krpa gunner Jedno i drugo, simpatična igra, premda ne i vrhunska po meni. Ali da se odigrat ako te zanimaju misteriji (ne horor tipa) u predivnom krajoliku.