Ovo bi najviše pasalo pod tagom zdravlje, bolesti, život i u tom smislu neki sličan tag. Pa sam stavio pod gaming diskusije, ima smisla. Pandemija nam sjebala PS5 i ostali traženi hardver.
Pandemija i korona.
Neki vjeruju službenim informacijama, neki neslužbenim a ja sam tu negdje u sredini ali pomalo naginjem ka neslužbenim jer od samih početaka dok je ta pošast još bila u Wuhanu vjerujem da je sve to čudno pa čitam ono što mi potvrđuje moja razmišljanja. Istina je svuda oko nas kako nas je svojevremeno učila fantastična serija Dosjei X. Treba samo širom otvoriti oči, osvrnuti se oko sebe i zapitati onako dječjim mentalnim sklopom ZAŠTO? Jer djeca ne znaju lagat i imaju zdravo-logično promišljanje pa pitaju na čija pitanja odrasli često ne znaju odgovor.
Globalni (ne)problemi.
Ja se pitam od djetinjstva zašto si čovjek komplicira život sa glupostima kada je život toliko jednostavan da bi nam svima moglo biti lijepo. Za primjer ću uzeti silne nepotrebne ratove kroz povijest jer masama nikad ništa dobro nije donio ni jedan rat, zatim glad u istočnoj Africi a hrane ima na bacanje. Takvih pitanja ima na stotine.
Za sve bolesti ima lijeka u prirodi a najveća bolest je ljudski um jer jedino je on neizlječiv pa zaključite onda koliko je udaljen od izvora i prirode.