master_x Zašto glupi stav?Jer se ne slaže sa tvojim stavom?
Zato što je glup stav. I objasnio sam ti gore zašto.
Ignoriraš svjetski problem jer te raživciralo par domaćih politiziranih pojedinaca. Zbog toga ćeš radije riskirati da nekoga zaraziš nego da zaštitiš i sebe i druge. To je glup stav.
master_x I zašto imaš tako čvrstu potrebu napadat svakog ko ima svoje razloge zašto se ne želi cjepit?
Prvo, ja te prozivam, ne napadam te. Shvati da je svako mišljenje koje iskažeš podložno kritici.
Drugo, potreba je ta jer ćete ubiti ljude svojim necijepljenjem. Smatram to poprilično velikim razlogom.
Treće, ovo nije stvar stavova jer se ja, po tisućiti put ovo govorim, pozivam na konkretne brojke, istraživanja i prosudu stručnjaka, dok se ti i tvoji istomišljenici pozivate na sumnje, strahove i pametovanje. Ovo nije ni rasprava. Za nju su potrebni argumenti. Oni su ovdje jednostrani.
Četvrto, uložio sam jako puno vremena i truda da ljudima koji se boje cijepljenja pojasnim koliko god znam i mogu o samom cijepljenju i da ih usmjerim prema stručnijim izvorima informacija. Bilo je ljudi u ovoj temi koji su jednostavno iskazali strah i nisu ignorirali ono što su drugi pisali. Primjerice, meni je jako žao što se crowizard i dalje ne želi cijepiti, ali učinio je sto puta više nego što ste ti ili Brijač ili čak Matador, koji nije ni pročitao što sam napisao, učinili. Pročitao je što sam napisao, registrirao to i nije išao izvlačiti sitnice kako bi me se uhvatilo u nekom izmišljenom "a-ha!" trenutku u kojemu ispada da sam pričao laži ili sl. Nešto što je standardno za Brijača. Isto vrijedi i za rendu, koji se boji cijepiti pa sam mu odgovorio na njegovu objavu. Reci mi gdje sam ja njega napao u tome što sam mu napisao.
master_x Ja sam u ovome slučaju napisao samo svoje mišljenje šta mislim o potezima našeg vrlog stožera,punog stručnjaka.Dok vidim Capaka koji po špranci priča,te onu bahatu i umišljenu Bubaš,dođe mi muka.
Tvoje mišljenje nema veze s učinkovitosti cjepiva ili brojem hospitalizacija.
EDIT: Zapravo, tvoje mišljenje ima veze s brojem hospitalizacija.