TITANXIS portal će na taj način rasti i sazrijevati.
Neće ako je ideja promovirati nedokazane tvrdnje nepostojećih temelja, a kamoli i klimavih, potencijalno štetnog djelovanja za druge.
Ne postoji službena znanost. Postoji znanost. Isto kao što postoje nedokazane gluposti kakve se mogu naći na Infowarsu i sličnim portalima.
Tko nama garantira da znanstvenici rade u službi naroda i podastriju nam istinite dokaze?
Ovo je zabrinjavajuće pisati i naginje na opaku paranoju.
Oni su ionako pomalo freakovi u odnosu na ostatak stanovništva i u svojem poslu igraju se vatrom dok se ne opeku.
Ne poznaješ niti jednog znanstvenika i ovo je na rubu diskriminacije.
To što su znanstvenici, stručnjaci ne mora značit da govore istinu.
Ne postoji urota stotina tisuća stručnjaka koja tebi želi ubrizgati otrov u tijelo samo da bi te preparirali i pijuckali kavu pored tebe na svom godišnjem kongresu zla.
Da li vjerujete svom automehaničaru stručnjaku koji ima znanja o autu kako se ono kaže u malom prstu, sve što vam kaže za auto da treba popravit?
Da. Jer nemam pojma o autima i biram ih na temelju toga jesu mi lijepi.
Pa tako si postavite pitanje i u vezi biokemičara, fizičara, općenito znanstvenika.
Da. Jer nemam ni blizu znanja kao što oni imaju. Isto vrijedi i za tebe. Ne znaš više od njih.
Sve u svemu vrijeme je uvijek bilo najbolji savjetnik i ono će pokazati tko je bio više u pravu a tko manje.
I vrijeme je svaki put u povijesti dokazalo da oni koji stoje na putu medicini, znanosti i cijepljenju budu oni koji koče napredak i boljitak ljudskog života svojom samouvjerenošću u neistinito, pravdajući to ekstremnim skepticizmom.
Toliko od mene na ovu temu, do sada nisam ni pisao ovdje. Mislim da je na forumu pokazana i više nego dovoljna razina tolerancije prema ovim, i to ću sada direktno reći, štetnim glupostima. I dok nitko od moderatora neće reagirati na samo lijepljenje članaka, iako bismo možda trebali, ako ovo postane tema u kojoj će se provoditi kampanja protiv cijepljenja ili pak u cilju dezinformiranja javnosti na štetu drugih, sankcije će se poduzeti.