Ja Garrusa itekak poštujem ko člana i isto tak i poštujem njegove stavove, ali smatram da nije baš uredu trpat sve u isti koš.
Ne ulazim u to koliko je bilo ljudi na prosvjedu (neću sigurno vjerovat neobjektivnom šljamu od naših novinara kad pričaju o 10k, al i "neslužbene" brojke od 80k mi ne piju vodu), ali zasigurno je među njima bio i dobar broj ljudi kojima navedeni iz njegovog posta nisu nikakvi "autoriteti" i "vođe", nego su došli na taj prosvjed jer im je jednostavno dosta ovog što stožer izvodi te su protiv obaveznog cijepljenja i covid potvrda.
Ako se osobno ne slažem sa obaveznim covid potvrdama za obavljanje određenih stvari / poslova (a definitivno se ne slažem), to ne znači da su mi Bujanec il Cetinski neki uzori na čije ću tlapnje i gluposti zanosno pljeskat i pjevat "moju domovinu"... To su gluposti.
Isti spin imaju i naši "novinari". .. U toj ogromnoj hrpi ljudi su pronašli nekoliko (pa ajde da ih je i stotinu) idiota / huškača / nepismenih seljačina / dodaj po želji , prebačen je fokus samo na njih i automatski se sve ljude svrstava u isti koš, te se upotrebljavaju svakakvi nazivi za prosvjednike jer je, eto, neka zatucana budala donesla vješala a drugi je imo natpis "Nečeš Plenkoviču", pa su vjerojatno i svi drugi na toj razini.
Osobno smatram da takvo gledište na jučerašnji prosvjed nije u redu.
Što se tiče ovog što rade u Austriji i Njemačkoj, bome mi to baš nije najnormalnija stvar na svijetu, sorry.