maverick Meni resi ide u pravom smjeru od 4 nadalje i tu je kraj raspravi, a sudeci po prodaji, vecina misli tako.
Al ti si sam reko da ti je RE4 prvi Resi, nisi igro prijašnje igre u onom vremenu kad su izašle, normalno da su ti tank kontrole i onakva kamera katastrofa nakon 20 godina.
Odigro sam origigi Resi 1 prije nekih 4 godine, i, makar mi je i dalje bio gušt, s druge strane je bio čisti horror (gameplay, kretnje, priča...) i tu kužim tvoje mišljenje.
RE1 Remake je neusporediv sa tim prvim verzijama, zato mi i jest vrhunska igra.
Ne kad usporedim sa praktički savršenim gameplayom RE4, ali ko fanu tih prvoh igara iz serijala je vrh.
RE2R i RE3R su ono što je većina fanova htjela... Stare legende prerađene u stilu koji odgovara današnjem vremenu i za mene su pun pogodak.
Remake četvorke i Veronice će sigurno doć, bit ću prvi u redi za kupnju.
RE9 u prvom licu kroz koju godinu će sigurno izać, opet ću ga kupit među prvima ako će se radit o kvalitetnoj igri.
VII i VIII nisu standardne Resident Evil igre, zaokret je podosta drastičan, ali dok god imamo ovakav mix kvalitetnih igara u serijalu, ja ću ih kupovat i igrat i podržavam oba smjera u koji serijal ide