Fenix Uzeo sam od ovoga iznad test playlistu, pa javim dojmove. Zasad miljama bolje od bilo koje liste s Aliexpressa i slično nova iptv-u. Znači dobro je. Ako izdrži bez stekanja na Hajduku večeras to je to.
StarFox_N Fenix Molim te javi dojmove čim prije jer ja tražim listu sad kada je počeo nogomet tj. lige a odustao sam od Nova IPTV kada si rekao da više ne primaju PayPal.
StarFox_N Uzeo sam i Ja listu od GledajmoZajedno ( post iznad). Radi lijepo bez štekanja, kvaliteta slike ok, korektna cijena, veliki izbor kanala i videoteka. Za sada odlično. Preporuka.
escoban StarFox_N sta vam znaci ok slika? Ja imam neki iptv priko resivera tu je slika HD no samo zna stekat kad su velike utakmice. btw . jel ko ima MaxTv? Za 110 kn imaju prakticki sve lige mislim se mozda uzet legalno da sam miran 😅
Prika Lani je bila najava da sportklub preuzima bundesligu i da ce sve utakmice prenosit... Vec 2,3 kola trazim po sportklubu i nadjem eventualno jednu utakmicu tipa Stuttgart ili slicne ekipe...Bayern,Dortmund i ostale uopce nema na rasporedu... Moze li netko reci koja televizija prenosi bundesligu i zasto samo jednu utakmicu prenose svaki vikend?
Raziel FFA Evo da i sa vama podijelim podatke za besplatni IPTV ROKKR koji funkcionira i na mobitelu i na android tv-u. Sve sto trbate je skinuti aplikaciju iz play trgovine ROKKR Onda u rubriku ENTER BROWSER upisite WWW.HUHU.TO I to je to. Huhu.to iz nekog razloga više ne radi. Jel zna neko koji je razlog, daa li su promjenili domenu ili se stranica polako gasi?
Fico Tvbalkanex Kao što je napisano. U spammanju koje je protiv pravila foruma na koje se pristaje prilikom registracije. Postoji opcija uređivanja objave, a kada se u rasponu od nekoliko minuta 5 puta podijeli isti link, to je spammanje.
Fenix IPTV Mate aplikacija je vrh samo takav. Jedva čekam sutra NFL gledat 3 utakmice odjednom. Plaća se 60kn godišnje, ali ima free trial. U kombinaciji s gledajmo zajedno odlično radi