Taj rokkr je i meni sranje jer to je ko droga navuče te i onda coltaj dalje ak je želiš. Forget stari moj.
IPTV liste: Diskusije i preporuke
Kako na samsung tv staviti aplikaciju SMART IPTV ILI SPARTERS PRO?
Ne mogu je naci preko smart huba,odem na laptop tamo pise da je aplikacija instalirana (ne znam na koji nacin ali mi tamo izbacuje samsung tv,kao da je spojena laptopom ali ne znam kako?)
Ili skinem aplikaciju preko neke lijeve stranice stavim na usb i njega stavim u tv a tv mi ne prepoznaju nista na usb-eu?
Moze li netko pomoci jer stvarno ne vidim kako ovo rijesiti!
Jesi probal ići na službene stranice samsunga i tamo potražit najnovije ažuriranje za svoj telkač, jer on ne povuče odmah sa njihovog servera.
Sad išao i ja na samsung stranice, pa imaš i ostale modele i njihova ažuriranja. Ne mora biti do toga ali tak ja za svoje tehnikalije prvenstveno ažuriram softwer ak ustanovim da je zastarjeli pa onda dalje. Probaj niš te ne košta.
- Uređivano
Prika Sorry kaj ti nisam prije odgovorio. Jesi provjerio da li ti je softwer ažuran ili nije, ak je najnoviji onda pusti to. Prvo se uvjeri u softwer. Najbolje prek laptopa ili kaj već imaš ak je softwer stariji tad ga skineš na usb. usb moraš prije formatirati u tv-u da ga samsung može prepoznati. obično je to fat32 sistem datoteka.
Sorry kaj opet pitam. Šta provjeravaš softwer u tv da ti on kaže da je ažuran ili po nazivu i broju ažuriranja vidiš da je noviji?
Prika Ovo što Heat veli dobro je i to. Ponekad ti sistem tv-a kaže da imaš najnovije ažuriranje ali tome nije baš tak. Imao sam ja slučaj, veli mi ažuran sistem a kad vidim da ima ažuriranje novijeg datuma za moj tv onda se ne mogu pouzdati u taj check samsung update nego sam skinem novi update na usb.
Mora ti biti fat32 format a kod tebe je ntfs i to može biti razlog da ti drajvere, programe ne prepoznaje a av datoteke da.