IPTV liste: Diskusije i preporuke
- Uređivano
TV ima android, ali očigledno neki prahistorijski
Vjerojatno će lista prestat radit kad svi navalimo
Znači ako nemamo ništa od Androida, ne trebamo se uopće zamarati ovim?
- Uređivano
Dajte mi prijedlog IPTV-a. Dosad sam plaćao NOVA IPTV i bili su mi super za 5 eura. Ne savršeni, ali ionako ne gledam često TV. Prestali su primat PayPal pa sam gotov s njima
Imate li preporuku za neki drugi IPTV do 5 eura?
EDTI: Ovaj rokr je već skršen
Meni sinoć nekoliko filmova na tabletu uopće nije pokrenuo, milion errora. Počeo gledat Sonica i nakon 15min bacio error.
- Uređivano
Dobio sam zadatak od svog starog, da mu malo potražim te liste i uzmem jednu, s ALiExpressa.
Znači ovu od cca 15E za godinu dana. S time da bi bilo super da ima od 1 mj isto, pa da uzmemo kako testnu.
Bio sam na ALiExpressu i po tražilici tražio, ali ili se ja ne snalazim ili ne mogu naći....ali kako god, ne mogu naći.
Pa bi molio za pomoć, ako netko ima link da mi pošalje, ili ako koristi istu, pa da mi pošalje gdje je on kupio.
@Fenix
Jesi ti možda nešto tražio/našao?
Hvala unaprijed!
Torla Jesi ti možda nešto tražio/našao?
Nisam, Zasad ima ovaj Rokku tv koji je besplatan (pogledaj prvi post), ali fali dosta toga + sad su počeli nakon jednog dana tražit da im uplatiš lovu (obrišem cache samo i resetiram).
Nova IPTV mi je bio relativno dobar, a sve što sam isprobao ranije za te novce nije valjalo ništa. Sad primaju samo kartice pa izbjegavam...
Tražio ga test i kaže da ima milijun programa po kategorijama pa mu je ujak napravio listu koje kategorije hoće i uzeo na 6 mjeseci. Za sad mu radi
Brijac Ujak uzeo od ovoga neki dan: https://www.aliexpress.com/item/1005002609438763.html?srcSns=sns_WhatsApp&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20195295843&aff_fcid=45f417264d784a1397966e89e0233606-1622060291709-05208-mLyrRnF&tt=MG&aff_fsk=mLyrRnF&aff_platform=default&sk=mLyrRnF&aff_trace_key=45f417264d784a1397966e89e0233606-1622060291709-05208-mLyrRnF&shareId=20195295843&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=fbf9b575dc5e44c5b38c798e3bb27079
Tražio ga test i kaže da ima milijun programa po kategorijama pa mu je ujak napravio listu koje kategorije hoće i uzeo na 6 mjeseci. Za sad mu radi
Hvala ti na informaciji, poslao sam im upit.
Da li bi ti molim te htio pitati ujaka da li ima sve ove "naše" programe, sportske.... Arene, Sportklubove i Planetsport-ove. Starog mi samo ti programi zanimaju, niti jedni drugi....
I kad si već s njim na liniji, da li se programi mogu svrstati u neke foldere, favorite? Da ne moraš stalno sve pretraživati?
Bio bih ti zahvalan.
Hvala unaprijed