IPTV liste: Diskusije i preporuke
Ide na Arena Sport.
Bok ljudi,
imam listu od 40€ godisnje, ak je netko zainteresiran za test nek mi se privatno javi.
GledajmoZajedno Popravite RTL pa mozda i razmislim.
GledajmoZajedno Prijavio sam vam grešku sa zvukom ima već neko vrijeme. Zvuk kao da je pod vodom
GledajmoZajedno Bok ljudi,
imam listu od 40€ godisnje, ak je netko zainteresiran za test nek mi se privatno javi.
Ja koristim i zadovoljan sam, za ono što gledam....
Ali..... sad nisam siguran....
Koliko ima SK HR kanala? I koliko Arenasporta?
Trebalo bi ih biti po 10 inače, jel?
možda vam je do aplikacije, kod mene radi normalno a i nije bilo takvih pritužbi više. isprobajte na vlc playeru pa ćete vidjet da sve radi glatko.
GledajmoZajedno isprobano na svim mogućim uređajima, a sada i u VLC-u. Usporedite zvuk RTL-a s bilo kojim drugim programom.
Fenix u pravu ste! promjenit će se stream!
Je li moze pitanje za Vas sto nudite IPTV? Zasto ima toliko bezveznih programa, a od toga hrpa ih ne radi? Može li se uzeti lista samo sa sportovima (ne trebaju mi svi), ali da radi? A ne da imam 12K kanala od kojih 90% necu ni pogledati. Znaci F1 Sky, SK HD, sve Arene i svi SK. I to je to. Bez videoteke, bez icega, ali da radi stalno.
Flipper svaka lista se može editirati i maknut sekcije koje vam ne pašu
Ono sto on zeli reći je da bi volio neku fokusiranu listu s manje kanala i možda po manjoj cijeni. Pretpostavljam da vi programe s vaše strane lako izrežete, ali dođe vam na isto i ne isplati se budući da je bandwidth isti.
Srećna vam nova godina