Pozdrav ekipa,
ako kog zanima besplatan test od 24 sata nek mi se javi na mail: obrisano od moderatora
Radi se o stabilnoj listi s preko 4000 kanala i 3000+ filmova

Trenutno imamo promotivnu akciju u iznosu od samo 40€ za 12 mjeseci, 20€ 6 mjeseci, te 10€ za 3 mjeseca usluge kod plaćanja paypalom.

Ako se plaća paysafeom
100 kn- 4 mjeseca
150 kn- 6 mjeseci
200 kn- 8 mjeseci
300 kn- 12 mjeseci
Pri svakom plaćanju paysafe bonom dobivate tjedan dana gratis.

13 dana kasnije

Uzeo sam od ovoga iznad test playlistu, pa javim dojmove. Zasad miljama bolje od bilo koje liste s Aliexpressa i slično nova iptv-u. Znači dobro je.

Ako izdrži bez stekanja na Hajduku večeras to je to.

Fenix Molim te javi dojmove čim prije jer ja tražim listu sad kada je počeo nogomet tj. lige a odustao sam od Nova IPTV kada si rekao da više ne primaju PayPal.

StarFox_N prvo poluvrijeme Hajduka doslovno bez ijednog zastajkivanja, slika dosta dobra.

Uzeo sam i Ja listu od GledajmoZajedno ( post iznad).
        Radi lijepo bez štekanja, kvaliteta slike ok, korektna cijena, veliki izbor kanala i videoteka.
        Za sada odlično. Preporuka.

15 dana kasnije

Lani je bila najava da sportklub preuzima bundesligu i da ce sve utakmice prenosit...
          Vec 2,3 kola trazim po sportklubu i nadjem eventualno jednu utakmicu tipa Stuttgart ili slicne ekipe...Bayern,Dortmund i ostale uopce nema na rasporedu...
          Moze li netko reci koja televizija prenosi bundesligu i zasto samo jednu utakmicu prenose svaki vikend?

Isto kao i sa F1.

Debilizam

Sportklub propada u HR jer ih neće imati i HT ni A1.

Pa sto su otkupili bundesligu i sad je ne prenose?
          Prenosi li netko drugi?

13 dana kasnije

FFA Evo da i sa vama podijelim podatke za besplatni IPTV ROKKR koji funkcionira i na mobitelu i na android tv-u.
          Sve sto trbate je skinuti aplikaciju iz play trgovine ROKKR
          Onda u rubriku ENTER BROWSER upisite WWW.HUHU.TO
          I to je to.

Huhu.to iz nekog razloga više ne radi.
          Jel zna neko koji je razlog, daa li su promjenili domenu ili se stranica polako gasi?

11 dana kasnije

obrisano od moderatora
          Kliknite i pogledajte

Tvbalkanex Kao što je napisano. U spammanju koje je protiv pravila foruma na koje se pristaje prilikom registracije. Postoji opcija uređivanja objave, a kada se u rasponu od nekoliko minuta 5 puta podijeli isti link, to je spammanje.

StarFox_N sta vam znaci ok slika? Ja imam neki iptv priko resivera tu je slika HD no samo zna stekat kad su velike utakmice.

btw . jel ko ima MaxTv? Za 110 kn imaju prakticki sve lige mislim se mozda uzet legalno da sam miran 😅

IPTV Mate aplikacija je vrh samo takav. Jedva čekam sutra NFL gledat 3 utakmice odjednom. Plaća se 60kn godišnje, ali ima free trial. U kombinaciji s gledajmo zajedno odlično radi