Prika

Kupi si neki Android TV Box. Ja ti imam Xiaomi Mi Box S kojeg sam prije 2 godine platio nekih 400-500 kuna. Znači na HDMI prebaciš na njega (iako to ide automatski) i imaš android sustav kojeg upravljaš sa daljinskim.

Skinio sam si Rokkr i platio 20 eura za godinu dana korištenja i mirna zemlja. Dodaš onaj huhu.to ili koji god drugi link imaš za te liste i gledaš besplatno 😉

Nikakve zajebancije sa glupim televizijama ili šta god, bonus je što ga možeš posvuda nositi sa sobom i samo ga moraš spojiti na WiFi i gledaš. Možeš isto na projektor negdje vani prikopćati i gledati utakmice ili šta god sa ekipom.

Prika Da i ja tak mislim, kod sebe na svom nisam više ništa ni pokušavao jer softwerski je zaključano za nas obične ljudove pa smart tv kombiniram sa vanjskim nekim boxom.

prayer imam android box ali mi je dopizdilo stalno palit gasit kad imam android televizije..
    Box sam mislio prebaciti u dnevni a u sobi stavit aplikaciju i zavrsit muke...
    Znam da ces rec to ti je 5min ali stvarno mi je dopizdilo stalno ga prebacivat tamo vamo

A mozda da uzmem jos jedan...aj daj neki solidan primjerak android tv boxa...
    Ja imam onaj mx10 iz Kine mislim da sam ga tamo oko 500kn platio

Ma uzmeš još jedan i jebe ti se. Meni kad nešto tako dopizdi odjebem odmah, radije ću nešto pouzdano nego da se moram jebat svako malo. A za taj android televiziju vidi da li imaš unknown developer apps ili rltako nešto uključeno ako instaliras aplikacije koje nisu na play store.

Prika Ak mene pitaš imam minix neo u1 plus air mouse daljinski koji ima mogučnosti više nego ijedan daljinac, sa jedne strane kontrole za box a sa druge tipkovnica jer boxov origigi daljinac mi je malo težak za upravljanje boxa, odnosno surfanje kroz aplikacije i izbornik. Inače zadovoljan sa boxom, podržava dost toga.

https://www.racunalo.com/minix-neo-u1-neo-a2-lite-recenzija/

Prika ja ti imam Xiaomi Mi Box S i za što mi služi super je! Dosta često čak i ima nadogradnje i poboljšanja.

mjesec kasnije

Pozdrav ekipa,
    ako kog zanima besplatan test od 24 sata nek mi se javi na mail: obrisano od moderatora
    Radi se o stabilnoj listi s preko 4000 kanala i 3000+ filmova

Trenutno imamo promotivnu akciju u iznosu od samo 40€ za 12 mjeseci, 20€ 6 mjeseci, te 10€ za 3 mjeseca usluge kod plaćanja paypalom.

Ako se plaća paysafeom
    100 kn- 4 mjeseca
    150 kn- 6 mjeseci
    200 kn- 8 mjeseci
    300 kn- 12 mjeseci
    Pri svakom plaćanju paysafe bonom dobivate tjedan dana gratis.

13 dana kasnije

Uzeo sam od ovoga iznad test playlistu, pa javim dojmove. Zasad miljama bolje od bilo koje liste s Aliexpressa i slično nova iptv-u. Znači dobro je.

Ako izdrži bez stekanja na Hajduku večeras to je to.

Fenix Molim te javi dojmove čim prije jer ja tražim listu sad kada je počeo nogomet tj. lige a odustao sam od Nova IPTV kada si rekao da više ne primaju PayPal.

StarFox_N prvo poluvrijeme Hajduka doslovno bez ijednog zastajkivanja, slika dosta dobra.

Uzeo sam i Ja listu od GledajmoZajedno ( post iznad).
          Radi lijepo bez štekanja, kvaliteta slike ok, korektna cijena, veliki izbor kanala i videoteka.
          Za sada odlično. Preporuka.

15 dana kasnije

Lani je bila najava da sportklub preuzima bundesligu i da ce sve utakmice prenosit...
            Vec 2,3 kola trazim po sportklubu i nadjem eventualno jednu utakmicu tipa Stuttgart ili slicne ekipe...Bayern,Dortmund i ostale uopce nema na rasporedu...
            Moze li netko reci koja televizija prenosi bundesligu i zasto samo jednu utakmicu prenose svaki vikend?

Isto kao i sa F1.

Debilizam

Sportklub propada u HR jer ih neće imati i HT ni A1.

Pa sto su otkupili bundesligu i sad je ne prenose?
            Prenosi li netko drugi?

13 dana kasnije

FFA Evo da i sa vama podijelim podatke za besplatni IPTV ROKKR koji funkcionira i na mobitelu i na android tv-u.
            Sve sto trbate je skinuti aplikaciju iz play trgovine ROKKR
            Onda u rubriku ENTER BROWSER upisite WWW.HUHU.TO
            I to je to.

Huhu.to iz nekog razloga više ne radi.
            Jel zna neko koji je razlog, daa li su promjenili domenu ili se stranica polako gasi?