IPTV liste: Diskusije i preporuke
- Uređivano
Kupi si neki Android TV Box. Ja ti imam Xiaomi Mi Box S kojeg sam prije 2 godine platio nekih 400-500 kuna. Znači na HDMI prebaciš na njega (iako to ide automatski) i imaš android sustav kojeg upravljaš sa daljinskim.
Skinio sam si Rokkr i platio 20 eura za godinu dana korištenja i mirna zemlja. Dodaš onaj huhu.to ili koji god drugi link imaš za te liste i gledaš besplatno
Nikakve zajebancije sa glupim televizijama ili šta god, bonus je što ga možeš posvuda nositi sa sobom i samo ga moraš spojiti na WiFi i gledaš. Možeš isto na projektor negdje vani prikopćati i gledati utakmice ili šta god sa ekipom.
- Uređivano
prayer imam android box ali mi je dopizdilo stalno palit gasit kad imam android televizije..
Box sam mislio prebaciti u dnevni a u sobi stavit aplikaciju i zavrsit muke...
Znam da ces rec to ti je 5min ali stvarno mi je dopizdilo stalno ga prebacivat tamo vamo
A mozda da uzmem jos jedan...aj daj neki solidan primjerak android tv boxa...
Ja imam onaj mx10 iz Kine mislim da sam ga tamo oko 500kn platio
Ma uzmeš još jedan i jebe ti se. Meni kad nešto tako dopizdi odjebem odmah, radije ću nešto pouzdano nego da se moram jebat svako malo. A za taj android televiziju vidi da li imaš unknown developer apps ili rltako nešto uključeno ako instaliras aplikacije koje nisu na play store.
Imas li neku preporuku za taj box?
- Uređivano
Prika Ak mene pitaš imam minix neo u1 plus air mouse daljinski koji ima mogučnosti više nego ijedan daljinac, sa jedne strane kontrole za box a sa druge tipkovnica jer boxov origigi daljinac mi je malo težak za upravljanje boxa, odnosno surfanje kroz aplikacije i izbornik. Inače zadovoljan sa boxom, podržava dost toga.
https://www.racunalo.com/minix-neo-u1-neo-a2-lite-recenzija/
- Uređivano
Pozdrav ekipa,
ako kog zanima besplatan test od 24 sata nek mi se javi na mail: obrisano od moderatora
Radi se o stabilnoj listi s preko 4000 kanala i 3000+ filmova
Trenutno imamo promotivnu akciju u iznosu od samo 40€ za 12 mjeseci, 20€ 6 mjeseci, te 10€ za 3 mjeseca usluge kod plaćanja paypalom.
Ako se plaća paysafeom
100 kn- 4 mjeseca
150 kn- 6 mjeseci
200 kn- 8 mjeseci
300 kn- 12 mjeseci
Pri svakom plaćanju paysafe bonom dobivate tjedan dana gratis.
Uzeo sam od ovoga iznad test playlistu, pa javim dojmove. Zasad miljama bolje od bilo koje liste s Aliexpressa i slično nova iptv-u. Znači dobro je.
Ako izdrži bez stekanja na Hajduku večeras to je to.
Uzeo sam i Ja listu od GledajmoZajedno ( post iznad).
Radi lijepo bez štekanja, kvaliteta slike ok, korektna cijena, veliki izbor kanala i videoteka.
Za sada odlično. Preporuka.
- Uređivano
Lani je bila najava da sportklub preuzima bundesligu i da ce sve utakmice prenosit...
Vec 2,3 kola trazim po sportklubu i nadjem eventualno jednu utakmicu tipa Stuttgart ili slicne ekipe...Bayern,Dortmund i ostale uopce nema na rasporedu...
Moze li netko reci koja televizija prenosi bundesligu i zasto samo jednu utakmicu prenose svaki vikend?
Isto kao i sa F1.
Debilizam
Sportklub propada u HR jer ih neće imati i HT ni A1.
Pa sto su otkupili bundesligu i sad je ne prenose?
Prenosi li netko drugi?
FFA Evo da i sa vama podijelim podatke za besplatni IPTV ROKKR koji funkcionira i na mobitelu i na android tv-u.
Sve sto trbate je skinuti aplikaciju iz play trgovine ROKKR
Onda u rubriku ENTER BROWSER upisite WWW.HUHU.TO
I to je to.
Huhu.to iz nekog razloga više ne radi.
Jel zna neko koji je razlog, daa li su promjenili domenu ili se stranica polako gasi?
Oha.to će ti vjerojatno raditi.