Kikiller Evo stigle prve recenzije, osobno sam razočaran 🙁 https://www.ign.com/articles/baldo-the-guardian-owls-review
Kikiller IGN je raskrstio sa mnom kad su dali PES 2010 10/10 a bio je početak kraja za PES tada. Još mi bilo čudno kak 10 i onda sam skužio reklame IGN na tribinama.
foggy Kikiller Ako voliš hot recenzije, RE2 Remake je jako dobra, ako je već nisu od tad povukli 😃 IGN rulz
Miro Stiga novi patch ispravija neke gluparije ali bitno nista Mislin da od ove igre nece biti nista barem jos godinu dana
Miro foggy A prije par miseci san bio nastavio ali kako je proslo puno vrimena sve san zaboravio a nije mi se dalo ispocetka E sad bi mogao je san gledao neka videa i stvarno da su dosta toga popravili Valjda samo dvoje ljudi je radilo ovu igru
Miro foggy Ja san prvo vidio video od Switch upa ovaj gore ga isto spominje onda su ovi izbacili trailer. Izgleda da je to to onda. Cak gledan ovo limitirano kolekcionarsko izdanje nije skupo 70e a samo 1500komada
foggy Miro Dok ti cekss ja sam igrao do 3 ujutro 🙂 Super mi je, predivan art, i ovo su 2 lika radila , respect.