maverick

Konamiju je više stalo do japanskog tržišta negoli do zapadnog tržišta. Konami će uvijek napraviti igre koje izlaze samo u Japanu, npr. Momotaro Dentetsu serijal koji je dosta popularan u Japanu. Konami je najavio na Nintendov Indie World igru GetsuFumaDen: Undying Moon koja izlazi za NS i PC na zapadu

maverick Kakav Power of Chaos. 😂 Yu-gi-Oh! je poprilično evoluirao od tih početnih karata i pravila.

Heat ej nisam upucen vise. Power of Chaos sam igrao, osobito fan made verzije sa Bakurom i Marikom ko nenormalan.

Prije pola godine bi zaželio povratak Suikodena .. ali tu želju nam je ispunio Eiyuden..
      Kao što je rečeno...manje više je sve pobjeglo iz Konami tako da jedino ima smisla ponudit te popularne serijale drugima da rade... ovako im samo leže...

Konami je umro nakon odlaska Kojime, koji je opet nakon odlaska stvorio remek djelo Death Stranding iz ničega.

Da, Kojima je odrzaval Konami sa svojim igrama koje su izlazile u razmaku od 5 godina i cijela kompanija je zivjela od zarade Kojimine igre, a zadnja je bila dobra MGS4, tamo desetljece + unazad

Je, sad imaju puno bolju situaciju.

Uopce se ne radi o tome, jedino kaj su izgubili s Kojimom je mgs koji je vec tonul tak i tak, sve ostalo im je ostalo tj ono kaj nisu sami unistili, ali Kojima je tu apsolutno nebitan

od konamija (a bome i sege) nista ne ocekujem, nisu cijelu generaciju nista izbacili, nece se desiti cudo odjednom pa da izdaju neke dobre igre jednostavno mislim da im je sav talenat davno otisao i ne vjerujem da su sposobni angazirati veliki broj talentiranih devova. mozda najbolje da prodaju svoje fransize ili ustupe prava na njih da eventualno netko drugi pokusa napraviti dobru igru u tim serijalima.

renda
          Peace Walkera je izbacia...
          Dosta je vremena otišlo na izradu Fox engina...koji je bio fantastičan.. tako da bi sve poslje MGSV išlo dosta brže...
          U intervjuia za vrijeme MGSV je Kojima pokazivao zainteresiranost za nastavke MGSa...
          Izgledno je da bi radio nastavak s The Boss i Cobra Unit za vrijeme WW2.

renda Uopce se ne radi o tome, jedino kaj su izgubili s Kojimom je mgs koji je vec tonul tak i tak, sve ostalo im je ostalo tj ono kaj nisu sami unistili, ali Kojima je tu apsolutno nebitan

Zar nije Guillermo Del Toro trebao raditi na Silent Hillu ali odlaskom Kojime nastavlja sa njime na Death Strandingu? Znači Odlaskom Kojime gube i njega i tko zna što još, samo oni znaju.

dormin Znam ja to, poanta je da su odlaskom Kojima izgubili ravno nist jer su i ovak fokus prebacili skroz na pachinko sranja i ostale pizdarije

Sterlok ne bi o “igri” zvanoj DS jer sam vec sve rekel o tome, ali ajd stvarno, Sillent Hill je mrtav serijal kojeg zaziva par tisuca zagrizenih fanova, garantiram ti da izadje novi SH da bi flopnul prodajom, znaci ne pricam o kvaliteti, svi bi stare serijale iz doba juge, a da izadju niko ih ne bi igral, tak ste svrsavali na Shenmue 3, issss klasik, ko nije igral nije gamer, jedva cekam bla bla, izasla igra, muk, tema prazna, svi ultra fanovi nisi vjerojatno ni kupili igru, a ista stvar bi se desila sa vecinom takvih nostalgicnih izdrkavanja

renda Izgubili su sve.
                Zato što je Kojima tada zapravo bio sve što je ostalo od stare garde.
                Sve ostalo je otišlo iz Konamia...
                Za vrijeme PS1/PS2 su mi bili možda i najdraži izdavač...ali jednostavno su vukli krive poteze.
                Capcom je imao sličnih problema ali su se na kraju vratili. A što je Capacom napravio...samo su poslušali što fanovi žele...
                Treba samo pogledat koliko love su skupili spritualni nastavci Suikodena i Castlevania na Kickstarteru.. Isto bi bilo da kreator Silent Hilla napravi...

dormin Koliko sam samo puta razmišljao o tome kako bih volio MGS u WW2 s The Boss...
                Fight s njom u Snake Eateru mi je još uvijek najbolji ( i najemotivniji) boss fight ikada.

StarFox_N Koliko sam samo puta razmišljao o tome kako bih volio MGS u WW2 s The Boss...

Ajme meni, ovo bi preorderao pa čak i da mi kasnije kažu da je Pachinko ekskluziva.