doctorfreak Flipper U kojem smislu isto izgleda? Ako misliš grafički taj tko to kaže nema pojma o čem priča...To je ko da veli da je informacijska tehnologija ista kao prije 20 godina. Ako misliš na gameplay ovisno o igri...shootemup je i dalje shootemup...fighteri su i dalje fighteri...
biver To je zato sto ljudi ocekuju drasticne skokove u generacijama. Najveci skok je bio sa ps2 na ps3, to je bilo nerealno kako je to meni dobro izgledalo i razlika je bila brutalna. Kasnije se postupno sve polako unaprijedjivalo i u biti nikad nije bilo niti pribliznog skoka kao ps2 na ps3. Igre nikako ne izgledaju isto, ali mora se dogodit neka drasticna inovacija da bi se dogodio znacajan skok. Primjer ovog Ratcheta, izgleda super, ali ne revolucionarno, a danas ima tona igara koje izgledaju super.
maverick Mislim da je grafika dovoljno daleko dogurala da devovi ne trebaju nuzno sve karte bacati na istu, vec bi se trebali vise orijentirati na gameplay. Ratchet je uvjek imao kvalitetan gp i ova izmjena svjetova je potpuno nesto novo i svjeze i zasigurno ce imati veliku ulogu kako u sveukupnoj prezentaciji tako i gameplay-u. Dakako 60fps je way to go i drago mi je da ima ta opcija.
doctorfreak maverick Po meni bi sve igre trebale biti na 60 fps i da se developeri posvete tome,a ne sad opcija 30 i opcija 60...mislim da to ps5 moze izdrzati, pa makar vise reza bila na 1080p nego 4k.
wooddiebone Meni osobno je vrlo težak izbor između RT-a i 60 FPSa. Oboje je toliki imersion boost da ne znam koji bi rađe žrtvovao. Govorim kao netko tko je naviknuo na 30 FPSa na konzolama.
wooddiebone prayer E kad bi Sony i Microsoft nudili to, to bi bilo idealno, ali na žalost 4K uzima prednost uvijek. Bar ja imam dojam da su oni to odlučili uzimati kao baseline. Još uvijek nemamao 1080p RT 60fps gameplay, a to je ono kaj bi bilo savršeno.
prayer wooddiebone Pa nude koliko znam, to ti je ono performance ili resolution mode. Miles Morales se vrti u 1440p uz RT. Isto koliko čujem i novi Ratchet. A današnje televizije imaju jako dobar upscaling za 1080p a kamo li duplo više od toga, tako da to 4K guranje je meni bezveze pogotovo kad igraš s kauča koji je par metara udaljen od televizije u prosjeku.
wooddiebone Meni je to kompromis. Znači ja kao imaoc 1080p telke moram birat između 4K 30 FPSa fullRT, 4K 60 FPS noRT i 1440p 60 FPS semiRT. Di je 1080p 60 FPS fullRT?
JoelDrake Sorcerer Tu opciju uvijek mogu nadodati putem firmware update-a, ali znaju i oni da konzolaši preferiraju igranje na 4K telkama plus HDR, tako da...
pravednik Jeste, samo ti TV, bolji TV ima jebački upscaler u sebi, nešto što monitorima fali, plus većina ih je IPS panel pa dobiješ lošiju sliku. Onda je tu problem zvučnika itd. PS5 je rađen za TV, isprobao sam. Monitori su za PC, pogotovo ovi sa 144Hz.
doctorfreak pravednik Kak misliš ips tv loša slika? Pa i klasični monitori su lcd,ips,pls itd.... Ips je baš neka zlatna sredina. Ima bolje ima gore, ali ips matrice bi trebale imati najrealniji prikaz boja.
pravednik Monitori su većina IPS, lošiji kontrast itd. Do 32" je još ok. Sad stavi IPS na TV od 55" i gledaj po mraku. Crno je sivo, užasna kvaliteta slike, pa se vidi i svako probijanje pozadinskog svijetla
doctorfreak pravednik Pa nebi se slozio...ja imam 65 incha sony high end model iz 2018 koji ima ips matricu, hdr i 4k...slika je avion i sad nakon 3 godine korištenja...ne kažem da nema bolje ali bogami je avion za vecinu jeftinjara monitora. Glupo je i uspoređivat mali ekran od tipa 24" sa tvom od nedajbože 65-75"...bez obzira na matricu i rezu.