Zero javili su se iz SD-a, kažu da treba ići na servis na provjeru i ako nešto ne valja onda ide novi kontroler. Radi e o novom kontroleru od 240€ koji treba odmah na servis umjesto da se to riješava odmah. Ne znam kaj se ima gledati u servisu, ako kažem da tipka radi samo se klima, čudi me da se to ne može provjeriti u dućanu.
Problemi s DualSenseom za PS5
Realno, nismo dužni zamjeniti odmah, ko ni obične kontrolere.
99% da će ić zamjena za novi, al moraju pregledat. Potrajat će par dana, vjerojatno će pregledat i zamjenit isti dan kad im stigne na Jankomir.
Drustvo kupio sam 23.1 u sophoslabu u Tower centru PS5 u bundleu sa GoW igrom (uglavnom jako puno igram, jer dnevno grindam igre) i eto prije par dana mi poceo driftat desni analog stick i svaki put kad stisnem menu ili igram neku igru i stisnem pauzu plejka mi pocme cudno zujat, dal je netko imao slican problem sa PS5 i neznam da li je to zujanje normalno i da nosim samo controler u Santa Domenicu i cekam da plejka crkne ili sve da pakirm u kutiju i nosim direktno kod njih u sophoslab,, neznam kako to ide i da li se jos uvijek controler dobije odmah u SD ili moram cekat, jer ako moram cekat novi controler onda mogu i PS5 poslat na garanciju jer nemam dva controlera,, ako je neko od vas malo upuceniji i moze pomoc bio bih zahvalan.
Kikiller pa dosta je glasna, ali kaze mi frend da je i njemu tako i da je to hladjenje valjda, dok radi necu je slat, ali nadao sam se ako danas odnesem controler u SD da mi mogu odmah dat novi ili zamjenski da preko vikenda mogu igrat, imam garanciju i po prijasnim komentarima mi se cini da je moguce, zvat cu malo kasnije pa provjerit, hvala na info
Sta se tice PSa ja svoj nisam cuo u ove 2-3 godine, moram iskljucit sve zvukove i doci na milimetar da se opce cuje da radi… Mozda si ga stavio negdi di nema prostora pa se prigrijava?!
Ma vent mu cvili vjarojatno.
- Uređivano
rogi možda je u pitanju coil whine i ako je to, to se događa i meni na svim konzolama te je uobičajena pojava. Ako ti se zvuk čuje npr. samo u meniju i nigdje drugdje onda je to vrlo vjerojatno u pitanju i ne bi se zabrinjavao oko toga. Na nekim konzolama je tiše, na nekima glasnije no ne utječe na rad konzole niti joj skraćuje vijek trajanja.
Ostavio sam u SD Midnight Black jer je driftao, i neki dan zovu da je gotov. Ja odem skupit i jbg u brzini ne otvorim kutiju (koje btw nije ona original koji sam ostavio), dođem doma ono bijeli kontroler, WTF
I sada zovem da mi daju moj Midnight black, oni meni da nema drugih kontrolera, da ima samo bijeli, da drugi neće dolaziti za par mjeseci…
I šta sad?
A nema crnih na lageru već neko vrijeme… trebalo je bit rečeno / napomenuto da će ić zamjena za bijeli ili onaj koji je trenutno dostupan (a samo je bijeli dostupan na servisu, kolko znam).
U svakom slučaju si dobil novi nekorišteni Dualsense. Crnog ne mogu izmislit ni uz najbolju volju.
- Uređivano
Tuhy koliko je garancija u sd-u na drift?
Ja kupio u mediamarktu, a tamo mi rekli da je garancija za kontroler 6 mjeseci. A konzolu s kontrolerom imam nekih godinu i pol.
Jbg, i moj lijevi stick počeo driftati, jedino ga mogu koristiti u igrama gdje se deadzone može u postavkama namjestit.
Ima li neki drugi (a da nije bijeli) za zamjeniti?
milicevic87 koliko je garancija u sd-u na drift?
Općenito je dvije godine na kontroler, nevezano o čemu se radi.
Nema
- Uređivano
I moj je kontroler nakon nešto više od godine dana počeo driftat..lijevi analog prvo malo počeo ic u lijevo…a sad konstantno..
Moram slat sancti…sva sreća da imam još jedan
To je teški krš…izgleda da svaki drifta s vremenom..čitam online da je prosjek oko 400 sati…
- Uređivano
Kvaliteta stickova je baš otišla u falus s ovom generacijom. Svi smo pretplaćeni na servis, samo se pitam gdje slati kad jamstvo ode? Ima netko tko to radi brzo i dobro, koliko bi uopće koštala zamjena lijeve gljive?