doctorfreak Ja sam ti napisao ono sto vecina ljudi misli o igri...mislim da su te dvije tocke najbolnija stvar igre.
Ne govoriš u ime većine, nemoj si laskati.
I pazi ne samo radi seksualnosti.
Ali se zato svakom prilikom pozivaš upravo na seksualnost.
Isforsirane su te neke stvari u igri za koje po meni nema potrebe.
Onda slobodno priznaj kako su isforsirane i u drugim igrama koje imaju ljubavne odnose. Već su Dragon Age, Mass Effect i Witcher spomenuti. Ja sam spomenuo Uncharted. Gears of War je isto tako isforsiran. Kotor. Persona. Barem budi onda dosljedan jer jedino gdje vidim da se žališ je kod TLOU2 koji ima odnos između dvije žene.
Da ne govorim o tome koliko se pretjeruje time da je isforsirano. Što je isforsirano? To da su dvije osobe zaljubljene? Ili to što su dvije žene zaljubljene? Ne smiju? Smiju li muškarac i žena? Ako smiju, zašto smiju?
U witcheru biraš kog ces hebat...u tlou ne.
Znači... Vraćamo se na već spomenuto, projiciranje vlastite nesigurnosti.
prayer Smatram to dvolično i iskreno malo šupčinski sa strane pisca.
Prvo, Ellie je gay od prvog nastavka. To je dosljedno, ne dvolično. Dvolično bi bilo da je magično straight. Drugo, on je taj lik i osmislio i razvio. On ima potpuno pravo napraviti s tim likom što želi. I s drugim likovima. TLOU je njegova ideja.
EDIT:
Htio je ispričati priču. Siguran sam da, kao svaki pisac, želi da se o priči raspravlja. To što se dio rasprave odnosi samo na odnos dvije osobe govori o igračima, ne o piscu. Igrači sami otkrivaju svoje stavove koji su u slučaju rasprave vezane uz TLOU2, često bili vezani uz iznošenje homofobnih stavova (htjeli priznati ili ne), a ne uz razumnu kritiku.