renda Po 15. put, to što je Ellie lezbača nije problem ove igre nego hrpa drugih stvari. A bljuvotine su ovo što vi pišete- day one, goty, goat itd. Samo da bi gurali svoje političke stavove. Mi svi kojima se ne sviđa u kojem smjeru je igra otišla smo ološ jel da? Ok, igra vam je super i to je to, čemu gej ( da ne kažem pedersko) zapomaganje kako smo mi homofobi i koliko je igra ustvari savršena? I meni su neke igre savršene pa ne plačem tu kada se nekome ne sviđaju.

Edit: gledao sam film i ljudi u njemu me upravo podsjećaju na takve koje sam opisao.

TexasFlood Mi svi kojima se ne sviđa u kojem smjeru je igra otišla smo ološ jel da?

Ajmo ne ići u ovom smjeru, jer ti radiš upravo ono za što optužuješ drugu stranu. Osobno sam nešto konzervativniji od prosjeka i nemam zamjerke na taj škakljiviji dio TLoU2. Tako da može ići jedno s drugim.

Legitimno je da se nekome TLoU2 ne sviđa i to je to. Nemojte više pratiti serijal dalje jer on očito više nije za vas i to je to. Ali prihvatite da se nekima sviđa i pustite nas da se veselimo nastavku i igramo ga na miru jednom ako ikad izađe.

Meni je jedino drago kaj sam napokon shvatio da sam peder jer mi se sviđa TloU2. Trebale su mi 42 godine, ali bolje ikad neko nikad.

Fenix Pošteno, ali ekipa na drugoj strani isto to radi, ne poštuje. Jer čim nešto loše kažemo o igri odmah drvlje i kamenje, homofobi ustaše zmije demoni.

TexasFlood

Pošteno, ali ekipa na drugoj strani isto to radi, ne poštuje.

Budi bolji, pa nemoj uzvraćati.

Tzereen Nemoj zamjeriti, ono je više kroz šalu bilo. Moraš priznati da nije bila loša.
          Ali ako je stvarno tako kako kažeš, ja sretan zbog tebe 😀

Fenix Izašel bu, to ti garantiram. Neil se tek zagrijal za TLOU što me jako veseli. TLOU je tandem Unchartedu i ne gine mu najmanje 4 igre (TLOU).

Fenix

Fenix Nemojte više pratiti serijal dalje jer on očito više nije za vas i to je to.

They've seen The Last of Me.

TexasFlood Jer čim nešto loše kažemo o igri odmah drvlje i kamenje, homofobi ustaše zmije demoni.

Problem je kaj svaki problem s igrom koji "vi" kažete o igri nije vezan za kvalitetu igre nego za ideološke pizdarije i onda to koristite da bi sudili o kvaliteti igre.

Ako ti igra ne odgovara kvalitetom, obrazloži, argumentiraj, napiši recenziju, sve nas zanima dobra recenzija iz nepopularne perspektive.

Ako ti igra ne odgovara ideološki, žao mi je, ali nemaš drugog izbora nego pomiriti se s činjenicom da nisi ciljana publika igre.

Nije TLOU2 taj koji nameće neku svoju ideologiju. TLOU2 ima jedan od najrealnijih i najprizemijih prikaza društva u igrama.
            "Vi" ste ti koji tražite u igri probleme koji se kose sa "vašom" ideologijom.

Svaki animej ili JRPG ima ženu koja se oblači u muškarca da bi se mogla borit ili izbjeć stereotipe koji se nameću. Sad je najedamput to problem u TLOU2.

Znači nije problem igre koja "vam" nameće neku ideologiju, nego je problem u ljudima koji imaju problema sa svijetom u kojem žive.

wooddiebone Problem je kaj svaki problem s igrom koji "vi" kažete o igri nije vezan za kvalitetu igre nego za ideološke pizdarije i onda to koristite da bi sudili o kvaliteti igre.

Kvaliteta igre je proporcionalna kvalitetom priče bar u ovom slučaju, koja je krcata "ideološkim pizdarijama". Problem sa pričom je direktan problem sa igrom.

Pozitivan stav, nemoj biti minus,
                ostani zdrav, nemoj skupit virus,
                Pozitivan stav, al moraš se pazit,
                Ostani zdrav, nemoj se zarazit,
                by T.B.F.

prayer

Još uvijek tražim argumentirane primjere tih ideoloških pizdarija?

Sinagoga? Lezbe? Azijat u sporednoj ulozi? Žene u glavnoj?
                Što u priči šalje ideološke poruke?
                Koja je to velika problematična stvar kod priče koja je sve digla na noge, a ne tiče se seksualnosti ili etničke pripadnosti likova koja je za priču apsolutno nerelevatna.

wooddiebone Eto ja cu ti reci jedan primjer. Smatram da je seksualnost vrlo privatna stvar i nebi se trebala ticati nikoga. Zasto ja moram znati o seksualnosti hebenog lika u igri? I to jos istospolne sexualnosti? Zasto je to bitno i moralo je biti istaknuto u igri? Jel bi tebi trebalo biti bitno koje sam npr seksualnosti ja? ili predsjednik drzave? ili netko treci? Naravno da ne.

Također imaš tlou, u kojem apsolutno svi ali svi obožavaju muškog glavnog aktera, i kaj taj kvazi extra pisac napravi, jbt ubije ga u prvom dijelu igre na najbrutalniji moguci nacin.

I onda se cudi kad je ekipa poludjela...stari pa sam si napravio vatru.

wooddiebone Kao pisac ne ubijam glavnog lika kojeg su svi obožavali zato da bi mi "vi" rekli- vauuuuu kak hrabrooo, protreslo me i razvalilo. Priča je od samog starta šuplja ko švicarski sir i dobivam rak mozga pokušavajući ju ispratiti. Ako se "vama" ona sviđa, vjerovatno vam se sviđa i scenarij holivudskih filmova C kategorije.

doctorfreak Witcher, Dragon Age, Mass Effect... Sve te igre imaju scene seksa i homoseksualnost. U čemu je problem?